Libnet.ro
UNICEF

16:45

ALERTA METEO. Vremea se raceste brusc. Temperaturi NEGATIVE in toata tara. Unde va NINGE

B1 B1,
ALERTA METEO. Vremea se raceste brusc. Temperaturi NEGATIVE in toata tara. Unde va NINGE

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri la amiaza, o informare meteo de vreme rea valabila pentru toata tara. Fenomene vizate: ploi insemnate cantitativ, racire, ninsori la. continuă pe B1

Prognoza meteo pe doua saptamani. Vremea se raceste brusc in toata tara. De cand vine frigul

Vremea se va raci incepand de miercuri in toate regiunile, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani publicata de Administratia Nationala de Meteorologie. O racire accentuata este estimata pentru Moldova, unde temperaturile maxime vor cobori de la 12 - 15 grade Celsius in intervalul 18 - 20 noiembrie la 1 - 2 grade ulterior, si pentru Muntenia, unde de la valori maxime de 17 grade, temperaturile scad la 5 grade dupa 20 noiembrie.

Informare meteo: Vremea se raceste. Ne apropiem de zero grade la Bucuresti

Vremea se raceste semnificativ in Capitala pana sambata, temperaturile urmand sa coboare pana la 0 grade noaptea. Mai exact, maine maxima va fi de 10-11 grade, iar minima din noaptea de joi spre vineri se va situa in jur de 3 grade. Pentru vineri se anunta o maxima de 4-6 grade, iar noaptea de vineri spre sambata minima va fi in jurul valorii de 1 grad. Sambata, la Bucuresti, se anunta 6 grade.

Prognoza meteo, joi, 21 noiembrie. Vremea se schimba brusc, temperaturi scazute, ploi si ninsori

Specialistii de la Administratia Nationala de Romaniei au emis o noua prognoza. Meteorologii au anuntat ca in ziua de joi, 21 noiembrie, vom avea parte de ploi si temperaturi scazute in toata tara. Iata care este prognoza pentru ziua de joi! Prognoza meteo pentru joi, 21 noiembrie Vremea calda ne paraseste, pentru ca sezonul rece .

Alerta meteo: Vin 3 zile de iarna. Racire accentuata, ploi puternice si ninsori

Vremea se raceste la nivelul intregii tari incepand de miercuri dupa-amiaza si se vor semnala precipitatii in special in partea de sud a tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )