Libnet.ro
UNICEF

11:30

Prognoza meteo pe doua saptamani. Vremea se raceste brusc in toata tara. De cand vine frigul

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pe doua saptamani. Vremea se raceste brusc in toata tara. De cand vine frigul

Vremea se va raci incepand de miercuri in toate regiunile, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani publicata de Administratia Nationala de Meteorologie. O racire accentuata este estimata pentru Moldova, unde temperaturile maxime vor cobori de la 12 - 15 grade Celsius in intervalul 18 - 20 noiembrie la 1 - 2 grade ulterior, si pentru Muntenia, unde de la valori maxime de 17 grade, temperaturile scad la 5 grade dupa 20 noiembrie. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo, saptamana 18 24 noiembrie. Vremea trece de la o extrema la alta, in doar cateva zile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru perioada 18-24 noiembrie. Potrivit acestora valorile termice din acest interval se vor situa cu mult peste cele climatologic specifice pentru a doua decada a lunii noiembrie. Ce vreme sa ne asteptam spre sfarsitul acestei toamne? Astfel, potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala .

Prognoza meteo pentru perioada 18 noiembrie - 1 decembrie: Racire treptata a vremii pana la sfarsitul saptamanii

Potrivit prognozei meteo pentru urmatoarele doua saptamani, temperaturile maxime vor fi in jurul a 16-18 grade in primele zile ale acestei saptamani, urmand ca dupa 20 noiembrie sa se raceasca treptat, iar din 22 noiembrie pana la finalul lunii temperaturile vor varia de la o zi la lata in functie de regiune, intre 7 si 12 grade. Temperaturile maxime cele mai scazute se vor inregistra in Moldova, unde, dupa data de 20 noiembrie, se vor inregistra 1-2 grade, la munte unde vor fi 3-4 grade si Muntenia, unde vor fi 6 grade ziua.

Prognoza meteo ANM, luni, 18 noiembrie: conditii de ceata, ploi si vant puternic

Specialistii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 18 noiembrie 2019. Sunt anuntate nebulozitate joasa sau ceata asociata, izolat, cu burnita, ploi, in unele zone, si vant puternic pe crestele montane. Prognoza meteo ANM, luni, 18 noiembrie Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a .

Prognoza meteo. Cand vin ninsorile in Capitala. Meteorologii tocmai au facut anuntul

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada si au stabilit cand ar trebui sa cada primii fulgi de nea. Cand vin ninsorile in Capitala? Specialistii meteo au facut anuntul. Prognoza meteo. Cand vin ninsorile in Capitala? in Romania, temperaturile vor scadea, treptat, din 27 noiembrie, conform anuntului facut de specialistii de la Administratia Nationala .

Prognoza meteo, data peste cap de un fenomen periculos care afecteaza tot Globul. Ce se intampla

Faptul ca temperaturile de vara s-au mentinut pana in luna noiembrie, poate a fost un motiv de bucurie pentru unii, insa in realitate acest fenomen este un efect al inclazirii globale, care afecteaza tot globul. Iar din acest motiv, meteorologii anunta o iarna grea care e posibil sa dureze pana in luna aprilie, in Romania.

Procesul in care Alina Bica a fost condamnata pentru favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender - sentinta, asteptata in doua saptamani

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica - fugara in Costa Rica - va afla peste doua saptamani sentinta definitiva a instantei supreme in procesul in care este acuzata de favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender. in prima instanta, Bica a fost condamnata la 4 ani de inchisoare, dar executarea pedepsei a fost suspendata dupa decizia Curtii Constitutionale privind compunerea nelegala a completurilor de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Masuri asiguratorii pentru sumele de 152.662 de lei si 53.360 de euro, instituite de politisti in ultimele doua saptamani

Politistii au ridicat zeci de kilograme de droguri, opt arme si au instituit masuri asiguratorii pentru sumele de 152. 662 de lei, 53. 360 de euro, in ultimele doua saptamani, in urma a 186 de perchezitii care au vizat grupuri infractionale specializate in trafic de persoane, criminalitate informatica, trafic si consum ilicit de droguri si spalare de bani.

Citu, Finante: in maximum doua saptamani voi prezenta un proiect de reorganizare a Ministerului de FinanteMiscarile pe curs nu au fost foarte mari, ele depinzand de contextul international

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, joi seara, ca in maximum doua saptamani va prezenta un proiect de reorganizare a institutiei pe care o conduce, pe care o vrea mai supla si cu un departament macroeconomic puternic, care sa dea sfaturi ministrului referitor la politica pe termen lung, scrie Agerpres. Despre miscarile pe cursul leueuro de joi, Citu spune ca nu au fost foarte mari, in conditiile care acestea depind foarte mult de contextul international, sustinand insa ca sunt alte cifre negative, precum cele legate de sectorul industrial despre care se poate spune ca a intrat in recesiune.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 noiembrie. Temperaturi inedite pentru aceasta perioada

Valorile de temperatura se vor situa peste cele normale in a doua jumatate a lunii noiembrie, chiar cu mult in nord-vestul si centrul tarii. Cerul va fi variabil, insa in sudul si estul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 16 noiembrie. Veste incredibila pentru jumatatea lunii noiembrie

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice si la munte unde cerul va fi mai mult senin. in sudul si estul tarii, in zonele joase de relief, cerul va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )