Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alerta METEO: Vremea o ia razna in Romania in urmatoarea perioada! Care sunt zonele cele mai vizate de fenomenele extreme!

B1 B1,
Alerta METEO: Vremea o ia razna in Romania in urmatoarea perioada! Care sunt zonele cele mai vizate de fenomenele extreme!

Pentru urmatoarele doua saptamani, meteorologii estimeaza o vreme in general calda si temperaturi normale pentru aceasta perioada, desi vor exista cateva intervale in care probabilitatea de ploi sub forma. continuă pe B1

Alerta METEO: Vreme instabila in toata Romania. Care sunt zonele cele mai afectate de fenomenele extreme

In urmatoarele saptamani vor exista cateva intervale in care probabilitatea de ploi sub forma de aversa va fi mai mare, insa vremea, in general, se va mentine calda, cu temperaturi normale pentru aceasta.

Alerta METEO: Furtunile violente lovesc peste tot in tara. Care sunt zonele cele mai afectate

Miercuri, vremea va fi in general instabila. in tara, temporar innorarile se vor accentua si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii extinse in.

Alerta METEO: Romania lovita de un val fara precedent de canicula tropicala. Care sunt zonele cele mai expuse

Romania va fi, in continuare, stapanita de valul de temperaturi tropicale, meteorologii anuntand temperaturi de 30-32 de grade in zona de campie, dar si furtuni violente in majoritatea regiunilor. in.

PROGNOZA METEO. Vremea se va mentine calda si in general instabila

Vremea se va mentine calda si in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat conditii de grindina in.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )