Libnet.ro
UNICEF

16:45

Alerta meteo. Vremea se schimba radical in noaptea de inviere. Meteorologii anunta vijelii si grindina

Antena3 Antena3,
Alerta meteo. Vremea se schimba radical in noaptea de inviere. Meteorologii anunta vijelii si grindina

VREMEA Sambata, va intra in vigoare un cod galben de ploi valabil pentru 25 de judete, inclusiv in Capitala. VREMEA incepand cu ora 12:00 va intra in vigoare si un cod galben de inundatii. continuă pe Antena3

Alerta meteo: Incredibil! Ce se intampla cu vremea in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

Nu depasim temperaturile reci pentru sezonul in care ne aflam, potrivit prognozei meteo pentru miercuri, 24 aprilie. Meteorologii au adus ieri un avertisment meteo! Acestia au indicat un val saharian care va veni pe.

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Vremea va deveni instabila, in Sambata Mare, in regiunile din jumatatea vestica a teritoriului, unde si valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta; vor fi innorari temporar accentuate si.

ALERTA METEO: Cod galben de ploi si vijelii sambata, in aproape toata tara

Sambata Pastelui se anunta a ploioasa si cu vijelii in cea mai mare parte a tarii. Meteorologii au emis o informare de inrautatire a vremii la nivelul intregii tari si cod galben de furtuna pentru Transilvania, Oltenia si zone adiacente.

Alerta meteo: Cand loveste Romania praful saharian. Ce zone vor fi cele mai afectate si unde se anunta vreme de vara

Meteorologii anunta ca, in perioada urmatoare, o masa de aer incarcata cu particule de praf de origine sahariana va avansa spre sudul, centrul si estul Europei. in tara noastra, concentratia particulelor de praf va fi redusa, depunerile putand fi observate, cel mai probabil, miercuri, in regiunile vestice, nord-vestice si la munte, iar spre finalul saptamanii mai ales in jumatatea de vest a tarii.

Alerta meteo: Schimbare TOTALA a vremii in Romania! Vezi cele mai AFECTATE judete

Vremea va fi in mare parte seninna in capitala. in Vinerea Mare, bucurestenii se vor bucura de temperaturi de pana la 24 de grade Celsius, relateaza a1. ro.

ALERTA METEO! Schimbare MAGISTRALA a vremii. Care sunt zonele vizate

Expertii Administratiei Nationale de MeteorologieANM) au emis prognoza pentru ziua de joi, 25 aprilie. Temperatura aerului va crestedin nou, spre medii de 25 de grade Celsius, vremea devenind mai calda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )