Libnet.ro
UNICEF

22:00

Alerta meteo: Vremea se schimba radical. Vin ploi puternice si furtuni violente

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo: Vremea se schimba radical. Vin ploi puternice si furtuni violente

Vremea se schimba radical din aceasta seara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis avertizari meteo cod portocaliu si cod galben de vreme rea, valabile pentru mai multe zone din tara. Se anunta ploi si furtuni puternice. continuă pe Adevărul

Alerta meteo ANM. Cod portocaliu de ploi si vijelii! Unde vine urgia, in Romania

Meteorologii au emis, vineri, cod portocaliu de ploi si vijelii. De asemenea, a mai fost anuntata o alerta ANM de cod galben de vreme rea. Iata care sunt zonele afectate din Romania! Alerta meteo ANM: Cod portocaliu de ploi si vijelii Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua coduri, portocaliu si galben, de vreme rea.

Vremea se schimba radical. Diferente de temperatura de pana la 20 de grade. Prognoza METEO 24 septembrie 2020

Potrivit meteorologilor, vremea va ramane calda pana sambata, cu temperaturi mai ridicate decat cele obisnuite pentru aceasta perioada. De sambata insa, vremea se schimba radical. Apar precipitatii pe arii extinse si diferente de temperatura, de la o zi la alta, de pana la 20 de grade Celsius.

Alerta meteo ANM. Vremea o ia razna pe 25 septembrie! Ce se intampla, insa, pe 4 octombrie

Vremea frumoasa si cu temperaturi generoase se va termina din data de 25 septembrie, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Toamna isi intra in drepturi, iar maxima va cobori la 16 grade Celsius la munte. Alerta meteo ANM: vine frigul Vremea se raceste accentuat din data de 25 septembrie in majoritatea teritoriului, iar precipitatiile lovesc .

Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020: Nu este normal pentru mijlocul toamnei

Alerta meteo ANM. Meteorologii anunta ca vremea va fi calduroasa si luna viitoare, avand tempeaturi usor mai ridicate decat in mod obisnuit la inceputul lunii octombrie. Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020 Pentru luna octombrie este prognozata si o perioada cu abatere termica pozitiva usor accentuata, in regiunile estice si sud-estice. Cat priveste precipitatiile, acestea .

Alerta meteo ANM pentru toata Romania: Va ploua in mai putin de o zi cat intr-o luna intreaga

Potrivit meteorologilor, vestile nu sunt deloc bune. Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata doua coduri de vreme rea, portocaliu si galben, care expira pe 27 septembrie dimineata. Prima avertizare fiind de tip cod galben, incepe de vineri seara de la ora 23:00, pana duminica la ora 6:00. Alerta meteo ANM pentru toata Romania .

Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania. Ce se anunta in weekend, cat va ploua

Vremea se mentine calda si vineri, 25 septembrie, insa de sambata, in jumatatea de vest a tarii incep furtunile. Vremea rea se muta noaptea si in regiunile sud-estice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )