Libnet.ro
UNICEF

07:15

Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania. Ce se anunta in weekend, cat va ploua

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania. Ce se anunta in weekend, cat va ploua

Vremea se mentine calda si vineri, 25 septembrie, insa de sambata, in jumatatea de vest a tarii incep furtunile. Vremea rea se muta noaptea si in regiunile sud-estice. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo vineri, 25 septembrie 2020: vreme instabila, ploi si descarcari electrice

Prognoza meteo ANM pentru vineri 25 septembrie 2020. Meteorologii au anuntat vreme usor instabila in prima parte a zilei. Unde se inregistreaza ploi si cate grade vor fi in termometre. Prognoza meteo vineri, 25 septembrie 2020 Administratia Nationala de Meteorologie anunta cum va fi vremea maine. Potrivit specialistilor, incepand de la aceasta data, temperaturile maxime .

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Luna octombrie incepe cu temperaturi ridicate, insa aduce ploi in majoritatea regiunilor tarii

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru urmatoarelepatru saptamani, valabila pana pe 26 octombrie. Potrivit prognozei ANM,vremea ramane caldape durata intregului interval, in sud si in.

Alerta meteo ANM pentru toata Romania: Va ploua in mai putin de o zi cat intr-o luna intreaga

Potrivit meteorologilor, vestile nu sunt deloc bune. Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata doua coduri de vreme rea, portocaliu si galben, care expira pe 27 septembrie dimineata. Prima avertizare fiind de tip cod galben, incepe de vineri seara de la ora 23:00, pana duminica la ora 6:00. Alerta meteo ANM pentru toata Romania .

Prognoza meteo: Ce vreme se anunta in weekend, cat de frig se face. Ce ne asteapta la iarna, anuntul meteorologilor

Vremea se anunta anormal de calda de la mijlocul acestei saptamanii, cu temperaturi de vara in mai multe regiuni. Din weekend insa se intoarce frigul. Nici iarna care urmeaza nu va cumplita. Climatologul Roxana Bojariu spune ca cel mai probabil vom avea parte de ierni din ce in ce mai calde, insa cu episoade de viscol si temperaturi scazute.

Prognoza meteo: Vine frigul. Cand se strica vremea, ce anunta meteorologii

Vremea se raceste accentuat dupa data de 25 septembrie in majoritatea reginilor tarii, iar precipitatiile, pe alocuri abudente, lovesc mai multe regiuni. Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), la inceputul lunii octombrie vremea se va incalzi din nout.

Alerta meteo: Vremea se schimba radical. Vin ploi puternice si furtuni violente

Vremea se schimba radical din aceasta seara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis avertizari meteo cod portocaliu si cod galben de vreme rea, valabile pentru mai multe zone din tara. Se anunta ploi si furtuni puternice.

Prognoza METEO 23 septembrie 2020. Vesti extrem de bune de la meteorologi

Meteorologii anunta ca in perioada urmatoare vremea va ramane calda. Maximele se vor situa intre 28 si 32 de grade Celsius.

Prognoza meteo, azi, 25 septembrie 2020. Vremea ramane calda, insa sunt prognozate ploi in majoritatea regiunilor tarii

Vineri, 25 septembrie, vremea se mentine placuta. Cerul va aveainnorari si sunt prognozate averse si descarcari electrice,mai ales la munte, iar noaptea, in vestul, sud-vestul si, partial.

Vremea se schimba radical. Diferente de temperatura de pana la 20 de grade. Prognoza METEO 24 septembrie 2020

Potrivit meteorologilor, vremea va ramane calda pana sambata, cu temperaturi mai ridicate decat cele obisnuite pentru aceasta perioada. De sambata insa, vremea se schimba radical. Apar precipitatii pe arii extinse si diferente de temperatura, de la o zi la alta, de pana la 20 de grade Celsius.

Prognoza meteo, azi, 23 septembrie 2020. Vreme neobisnuit de calda in Lunca Dunarii

Miercuri, 23 septembrie 2020, vremea se mentinemai calda decat in mod normal pentru acesta perioada in majoritatea zonelor tarii, insa,in Lunca Dunarii va fi neobisnuit de cald. Cerul va fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2962 seconds )