Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alerta NUCLEARA! Rusia testeaza noi RACHETE dupa intalnirea dintre PUTIN si TRUMP

B1 B1,
Alerta NUCLEARA! Rusia testeaza noi RACHETE dupa intalnirea dintre PUTIN si TRUMP

Armata rusa testeaza mai multe arme nucleare noi, printre care un sistem laser de mare putere si o racheta de croaziera cu raza nelimitata. Ministrul rus al Apararii a declarat ca a fost testata la. continuă pe B1

Rusia testeaza arme nucleare noi, la doar cateva zile de la summitul cu Statele Unite

Armata rusa testeaza mai multe arme nucleare noi, printre care un sistem laser de mare putere si o racheta de croaziera cu raza nelimitata, la doar cateva zile dupa summitul dintre presedintele rus.

Ce va trebui sa faca Romania dupa intalnirea istorica intre Trump si Putin. Bogdan Chirieac: Este singura noastra sansa

Intalnirea istorica dintre Donald Trump si Vladimir Putin a avut loc luni dupa-amiaza la Helsinki. in deschiderea discutiilor de la Helsinki, Donald Trump a declarat ca lumea intreaga isi doreste ca Rusia.

E OFICIAL! Klaus Iohannis a semnat! S-a intamplat IMEDIAT dupa intalnirea cu premierul DANCILA

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri mai multe decrete, imediat dupa intrevederea avuta la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Potrivit unui comunicat de presa emis de.

Cristoiu, dupa intalnirea Putin-Trump: Spre disperarea TeFeListilor din presa noastra, nu s-au injurat de mama in fata intregii Planete

Jurnalistul Ion Cristoiu prezinta o viziune pozitiva privind intalnirea istorica dintre Donald Trump si Vladimir Putin de luni de la Helsinki, criticand pe cei care voiau ca acest summit sa fie unul in care cei.

Donald Trump, dupa intalnirea cu Putin: A fost si mai buna decat cea cu NATO

Presedintele american Donald Trump a elogiat, marti, intalnirea sa din ajun de la Helsinki cu presedintele rus, Vladimir Putin, incercand totodata sa discrediteze perceptia larg raspandita ca ziua.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )