Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce va trebui sa faca Romania dupa intalnirea istorica intre Trump si Putin. Bogdan Chirieac: Este singura noastra sansa

Antena3 Antena3,
Ce va trebui sa faca Romania dupa intalnirea istorica intre Trump si Putin. Bogdan Chirieac: Este singura noastra sansa

Intalnirea istorica dintre Donald Trump si Vladimir Putin a avut loc luni dupa-amiaza la Helsinki. in deschiderea discutiilor de la Helsinki, Donald Trump a declarat ca lumea intreaga isi doreste ca Rusia. continuă pe Antena3

intalnire istorica intre Trump si Putin. Liderul Rusiei: Relatiile noastre trec printr-o perioada grea

La aceasta ora are loc intalnirea istorica dintre Donald Trump si Vladimir Putin. Cei doi lideri sunt insotiti de delegatii numeroase la primul summit prezidential oficial intre SUA si Rusia din.

intalnire istorica Donald Trump- Vladimir Putin: Care a fost ultimul mesaj al presedintelui american inainte de summit-ul de la Helsinki (FOTO)

Vladimir Putin si Donald Trump se vor intalni luni in Helsinki in primul summit comun de la preluarea presedintiei de catre Trump. inainte cu cateva ore de intalnirea dintre cei doi, Donald Trump a acuzat.

Tudorel Toader, prins cu minciuna: Comisia Europeana dezvaluie ce nu a vrut sa spuna ministrul dupa intalnirea cu comisarul european pentru Justitie

Tudorel Toader a prezentat public o viziune extrem de optimista privind felul in care a decurs intalnirea pe care a avut-o vineri cu comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, in care oficialul roman i-a pr.

O noua ALERTA in hipermarketurile din Romania! Dupa legumele congelate, sunt retrase si merele verzi cu EXCES de PESTICIDE

Lantul de hipermarketuri Lidl Romania a retras de la vanzare un sortiment de mere verzi, dupa ce a descoperit ca acestea contineau o cantitate de pesticide peste limita admisa. Este vorba merele verzi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )