Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alerta la Paris. Un barbat a atacat mai multi politisti cu un cutit. Doua persoane au murit

Antena3 Antena3,
Alerta la Paris. Un barbat a atacat mai multi politisti cu un cutit. Doua persoane au murit

Un atac cu arma alba a avut loc la Prefectura politiei din Paris, la inceputul dupa-amiezii de joi, iar autorul a fost lichidat, potrivit presei franceze. Barbatul inarmat cu un cutit a atacat mai multi. continuă pe Antena3

UPDATE Atac cu un cutit la sediul politiei din Paris. Cel putin patru politisti au murit; atacatorul a fost ucis

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multi ofiteri de la sediul central al politiei din Paris, joi, si a fost in cele din urma impuscat mortal de autoritati. Presa franceza scrie ca patru politisti au murit in urma atacului.

Motivul pentru care tot mai multi tineri fac infarct. Recomandarile medicilor pentru o inima sanatoasa

Infarctul miocardic acut apare tot mai des in cazul oamenilor tineri, explica prof. Dragos Vinereanu, seful sectiei Cardiologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, potrivit libertatea. ro. Avem.

Tragedie intr-un parc de distractii! Doi tineri au murit si mai multi au fost grav raniti dupa ce vagonul unui roller-coaster s-a prabusit

Vacanta tragica pentru doi tineri care au plecat intr-un parc de distractii din Mexic! Cei doi si-au pierdut viata, iar mai multe persoane au fost grav ranite, dupa ce vagonul unui roller-coaster s-a desprins de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )