Libnet.ro
UNICEF

22:15

Motivul pentru care tot mai multi tineri fac infarct. Recomandarile medicilor pentru o inima sanatoasa

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care tot mai multi tineri fac infarct. Recomandarile medicilor pentru o inima sanatoasa

Infarctul miocardic acut apare tot mai des in cazul oamenilor tineri, explica prof. Dragos Vinereanu, seful sectiei Cardiologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, potrivit libertatea. ro. Avem. continuă pe Antena3

Bunicul Luizei Melencu s-a externat din spital pe propria semnatura. Motivul pentru care a facut acest gest

Bunicul Luizei Melencu a fost externat, la cerere, desi medicii i-au recomandat sa mai stea in spital pana luni. Barbatul a iesit pe semnatura din unitatea spitaliceasca pentru a fi alaturi de fiica lui, Monica Melencu. Femeia va merge, luni, la sediul DIICOT Bucuresti, in vederea recoltarii probelor biologice. Bunicul Luizei Melencu a fost externat.

Christian Sabbagh a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare. Christian Sabbagh a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie Christian Sabbagh, jurnalistul de investigatie de origine libaneza, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook. intrebat in repetate .

Gheorghe Dinca a fost scos din Arestul Central. Motivul pentru care a fost dus la spitalul Penitenciar Jilava

GheorgheDinca, principalulsuspectal crimelor dinCaracal, a fost transferat din Arestul Central. Dinca a fost dus in Spitalul Penitenciar Jilava, pentru efectuarea unor masuri procedurale.

Motivul pentru care autoritatile chineze au donat peste 620.000 de televizoare famililor sarace

China vrea ca lumea intreaga sa asiste la parada mareata pregatita pentru aniversarea a 70 de ani de la infiintarea Republicii. Pentru a se asigura ca ceremonia va fi urmarita in toate colturile.

Motivul pentru care Nicolae Ceausescu nu avea niciodata bani la el. Ce salariu avea de fapt Dictatorul

Nicolae Ceausescu a reprezentat un adevarat personaj de-a lungul istoriei noastre. insa nimeni nu l-a vazut vreodata pe Nicolae Ceausescu avand bani la el sau macar un portofel. De fapt, se spune ca dictatorul.

Liceenii romani sunt tot mai atrasi sa studieze peste hotare. Ce ii convinge pe tineri sa plece in numar asa de mare in strainatate

Liceenii romani sunt tot mai atrasi sa studieze peste hotare. Si asta pentru ca in afara de conditiile mult mai bune, sistemele de invatamant din strainatate pun accent pe practica, si nu pe teorie. in.

O lege care ne-ar ajuta sa traim sanatos, blocata de aproape 3 ani in Parlament: S-au inteles cu industria de profil sa perpetueze aceasta intoxicare majora a populatiei

EXCLUSIV ONLINE Romania este printre codasele Europei in incercarea de a implementa masuri pentru sanatatea populatiei. in conditiile in care tot mai multi medici romani semnaleaza faptul ca numarul.

Clinicile private de sanatate, tot mai cautate in Europa de Est

Serviciile medicale oferite de clinicile si spitalele private de sanatate sunt tot mai cautate de persoanele din Ungaria, Polonia si Roma-nia pentru un acces mai rapid in sistemul medical, informeaza Reuters.

PROFETIILE se confirma: Campul magnetic al Pamantului e TOT MAI SLAB! Anuntul OFICIAL al comunitatii stiintifice privind CEL MAI VULNERABIL LOC de pe Terra

Oamenii de stiinta de la University of Rochester, New York, trag semnalul de alarma cu privire la slabirea tot mai accentuata a campului magnetic planetar, informeaza luni Live Science, citat de DC News.

Instructorul de sport din Bistrita a inceput sa se apropie tot mai mult de un elev de al sau, caruia a inceput sa-i tina diverse lectii cu tenta sexuala. intr-o zi, a mers si mai departe. Ce rusine!

Instructorul de sport din Bistrita, in varsta de 37 de ani,a inceput sa se apropie tot mai mult de un elev de al sau. Iar incet-incet a inceput sa-i pedea lectii cu tenta sexuala. intr-o zi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )