Libnet.ro
UNICEF

05:45

Alerta pentru Guvernul Orban! Victor Ponta anunta motiune de cenzura

Antena3 Antena3,
Alerta pentru Guvernul Orban! Victor Ponta anunta motiune de cenzura

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, anunta o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. continuă pe Antena3

VICTOR PONTA: Noi, cei de la Pro Romania, nu am votat nici investirea Guvernului Orban, nu am votat nici pentru starea de alerta

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca parlamentarii formatiunii nu vor vota prelungirea starii de alerta, el catalogand demersurile Guvernului drept manevre antinationale, al caror rol ar fi acela de a tine populatia Romaniei speriata si amenintata pentru ca alegerile sa aiba loc cat mai repede.

Victor Ponta, acuzatii la adresa Guvernului: Saptamana asta pleaca 50 de milioane de euro de la buget

Victor Pont acuza Guvernul Orban ca doreste prelungirea starii de alerta pentru a putea face in continuare achizitii directe. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a fostului premier.

Guvernul Orban ar urma sa aprobe, in sedinta de marti, prelungirea starii de alerta

Guvernul Orban ar urma sa aprobe, in sedinta de marti, prelungirea starii de alerta, sustin surse guvernamentale pentru Agerpres, desi demersul nu figureaza pe agenda intalnirii de la Palatul Victoria.

Victor Ponta vrea incetarea starii de alerta: Pro Romania a depus in Parlament un proiect de hotarare si cere dezbaterea in regim de urgenta

Pro Romania a depus la Parlament un proiect de hotarare privind incetarea starii de alerta si cere dezbaterea urgenta a acestuia. Anuntul a fost faciut, miercuri, pe Facebook, de Victor Ponta, liderul.

Guvernul Orban ar putea scuti firmele din HoReCa de plata impozitului pentru o perioada de 90 de zile. TVA la livrarile de echipamente anti-coronavirus ar putea fi eliminata

Guvernul Orban planuieste sa scuteasca firmele din sectorul HoReCa, care cuprinde turismul hotelier, restaurantele si alte spatii de acest gen, de plata impozitului pentru o perioada de 90 de zile, arata un.

Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune de cenzura a doua zi dupa incheierea starii de alerta: Guvernul Orban a facut cel mai mare abuz de putere

Nemultumiti ca Parlamentul a fost ocolit la prelungirea starii de alerta, pesedistii anunta ca vor depune o motiune de cenzura imediat dupa ce aceasta perioada se incheie. Mai mult, ei vor sa se adreseze Curtii Constitutionale, reclamand un abuz de putere al Guvernului Orban.

Victor Ponta: Pro Romania vrea incetarea starii de alerta

Pro Romania vrea incetarea de drept a starii de alerta si a propus un proiect de hotarare in acest s.

VICTOR PONTA: Pro Romania vrea incetarea de drept a starii de alerta

Pro Romania vrea incetarea de drept a starii de alerta si a propus un proiect de hotarare in acest sens.

Tariceanu, raspuns pentru premierul Orban: Explicatiile lui m-au facut sa rad. Merg intr-o logica natanga

Calin Popescu Tariceanu vine cu declaratii dure la adresa lui Ludovic Orban, in ceea ce priveste prelungirea starii de alerta. Lideurl ALDE spune Premierul sfideaza Parlamentul, iar explicatiile lui merg intr-o logica natanga.

Scrisoarea lui Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc pentru Ludovic Orban

Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc i-au transmis, miercuri, o scrisoare premierului Ludovic Orban cu privire la prelungirea starii de alerta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )