Libnet.ro
UNICEF

23:45

Scrisoarea lui Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc pentru Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Scrisoarea lui Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc pentru Ludovic Orban

Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc i-au transmis, miercuri, o scrisoare premierului Ludovic Orban cu privire la prelungirea starii de alerta. continuă pe Antena3

PeBloguri.ro: Marcel Ciolacu acuza guvernul pentru situatia creata in industria HORECA

Industria HORECA este cea mai lovita ramura economica de pandemia de coronavirus. Conform specialistilor, industria restaurantelor va pierde in jur de 5. 000 de locatii la nivel national, circa 10% din total, intrucat aceste locatii nu se vor mai putea redeschide in perioada urmatoare. Pierderile estimate in industria hoteliera in acest an se vor apropia de un un miliard de euro, a anuntat luni Calin Ile, presedintele Federatiei din domeniu. Au trecut mai bine de 90 de zile de la inceputul crizei medicale, iar guvernul nu a propus inca un plan de relansare economica. Daca alte industrii mai pot astepta, in HORECA lucrurile sunt foarte grave.

MARCEL CIOLACU: Cred ca ultimii doi elefanti ai politicii din Romania sunt Orban si Basescu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca PSD trebuie sa isi deschida portile pentru a primi specialisti in partid, asa cum s-a intamplat pe vremea lui Adrian Nastase cand exista un Consiliu National ce se ocupa cu atragerea de noi oameni inspre social-democrati.

Marcel Ciolacu, despre prelungirea starii de alerta: incercam sa modificam Hotrarea de Guvern. Am luat decizia cu colegii mei ca aceasta prelungire sa fie pentru 15 zile

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti seara ca social-democratii vor incerca sa modifice Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta astfel incat sa fie introdusa o.

Marcel Ciolacu, despre prelungirea starii de alerta: incercam sa modificam Hotararea de Guvern. Am luat decizia cu colegii mei ca aceasta prelungire sa fie pentru 15 zile

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti seara ca social-democratii vor incerca sa modifice Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta astfel incat sa fie introdusa o.

Marcel Ciolacu, despre o alianta intre PSD, Pro Romania si ALDE pentru alegerile locale: Vom avea aliante punctuale, pe plan local. Este pentru prima oara cand se intampla acest lucru in partid (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, referindu-se la alegerile locale, ca organizatiile judetene ale formatiunii vor decide daca vor face aliante cu cei de la ALDE sau Pro.

MARCEL CIOLACU: Tot ce tine de sanatatea Romanilor va fi votat de PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca Comitetul Executiv al PSD a decis sa voteze in Parlament tot ce tine de sanatatea Romanilor, insa nu prevederi, cum ar fi, de exemplu, achizitiile directe. Ciolacu a afirmat ca PSD va modifica Hotararea de Guvern in Parlament si va introduce deschiderea bisericilor.

MARCEL CIOLACU: PSD va depunde motiune de cenzura dupa ce starea de alerta se va incheia

Anuntul a fost facut de interimarul de la sefia PSD, Marcel Ciolacu, iritat ca guvernul i-a pus in vedere parlamentului, dominat de PSD si a carui conducere este detinuta integral de PSD, ca a prelungit starea de alerta cu 30 de zile in loc sa ceara incuviintarea parlamentului, anunta Radio Europa Libera.

MARCEL CIOLACU: Parlamentul va functiona si in luna iulie si in luna august

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, anunta ca in acest an nu va fi vacanta parlamentara, PSD urmand a merge in Parlament cu un pachet de masuri.

Marcel Ciolacu, despre reluarea activitatii in biserici: Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urma!

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie dupa ce a aparut informatia ca, in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, s-ar fi decis ca slujbele sa fie reluate in lacasurile de cult.

Marcel Ciolacu: PSD, de acord cu inca 15 zile de alerta

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va vota orice masura pentru protejarea sanatatii romanilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )