Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alerta privind demonstratiile din Bucuresti: Anuntul de ultim moment al ambasadei SUA la Bucuresti

B1 B1,
Alerta privind demonstratiile din Bucuresti: Anuntul de ultim moment al ambasadei SUA la Bucuresti

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a emis o alerta in ziua mitingului PSD. Diplomatii isi informeaza cetatenii prezenti in Romania ca in Bucuresti urmeaza sa aiba loc mai multe demonstratii la care. continuă pe B1

Ambasada Americana, alertacu privire la demonstratiile din Bucuresti: Risc de violente la mitingul PSD

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a emis o Alerta cu privire la demonstratiile care vor bloca sambata Capitala. Reprezentantii ambasadai sustin ca exista riscul unor violente si in sfatuieste pe.

SOC: Tocmai S-A SINUCIS la un mall din Bucuresti! S-a aruncat de la etajul 3

Incident socant la un mall din Sectorul 6 din Bucuresti! Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 3 al parcarii centrului comercial. Martorii spun ca acesta s-a aruncat intr-o clara tentativ.

Ce taxe de scolarizare au cele mai importante universitati de stat din Bucuresti

Cei peste 100. 000 de studenti din Bucuresti, inscrisi la studii de licenta in cadrul universitatilor de stat, platesc in medie circa 4. 000 lei pentru fiecare an de scolarizare, potrivit datelor furnizate de principalele institutii de invatamant din.

Alerta a Ambasadei SUA privind mitingurile din Bucuresti: Cetatenii americani, sfatuitisa evite multimile agresive si sa aiba un plan de iesire

Ambasada SUA in Romania atentioneaza cetatenii americani cu privire la vedere mitingurile programate astazi in Capitala. in alerta cu privire la demonstratii de pe site-ul ambasadei se face referire la Marsul LGBT, Marsul pentru normalitate si Marsul Noii Drepte , la Mitingul Partidului Social Democrat si la Mitingul de protest impotriva PSD.

E RAZBOI TOTAL in Orient! Noi raiduri ale aviatiei ruse au facut PRAPAD! ZECI de victime! Bilant de ULTIM MOMENT

Cel putin 51 de civili, printre care mai multi copii, si-au pierdut viata joi in provincia Idlib din Siria in cursul unor raiduri atribuite aviatiei Rusiei, aliata a regimului sirian, care a dezmintit,.

Viorica Dancila, anunt de ULTIM MOMENT despre TAXE si IMPOZITE: Orice persoana fizica...

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca romanii vor putea plati, din 11 iunie, taxele si impozitele si la CEC Bank. incepand de luni, toate taxele si impozitele datorate catre ANAF se.

Simona Halep si-a aflat adversara din finala de la ROLAND GARROS! DETALII DE ULTIM MOMENT (VIDEO)

Simona Halep si-a aflat adversara din finala de la Roland Garros! Sloane Stephens a invins-o pe Madison Keys in cea de-a doua semifinala disputata joi la Roland Garros cu scorul de 6-4, 6-4. Finala turneului.

EVACUARE in masa la LONDRA: Un INCENDIU violent a IZBUCNIT in cel mai bogat cartier! BILANT DE ULTIM MOMENT (VIDEO)

Zeci de pompieri au intervenit miercuri la un incendiu, la un hotel in zona Knightsbridge, la Londra, a anuntat Brigada Pompierilor din capitala britanica. Knightsbridge este unul dintre cele mai bogate cartiere.

Serena Williams, anunt de ultim moment pentru fanii ei! Ce se va intampla cu fosta mare campioana a tenisului feminin

Serena Williams s-a retras din turneul de la Roland Garros, chiar inaintea meciului de gala pe care trebuia sa il joace impotriva Mariei Sarapova.

Jandarmeria, in alerta inainte de mitingurile din Bucuresti: Autoritatile iau in calcul aparitia de provocari care sa duca la incidente

Jandarmeria Romana a organizat sambata o conferinta de presa pentru a asigura populatia ca este bine pregatita sa faca fata posibilitatii de aparitie a unor provocari care sa duca la.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )