Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce taxe de scolarizare au cele mai importante universitati de stat din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce taxe de scolarizare au cele mai importante universitati de stat din Bucuresti

Cei peste 100. 000 de studenti din Bucuresti, inscrisi la studii de licenta in cadrul universitatilor de stat, platesc in medie circa 4. 000 lei pentru fiecare an de scolarizare, potrivit datelor furnizate de principalele institutii de invatamant din. continuă pe Wall-Street Ro

Unul dintre cele mai importante MESAJE lasate de Parintele Cleopa: Cand veniti cu pomelnic, sa nu puneti nume de acestea, ca va bateti joc de sfintii lui Dumnezeu! Mare grija!

Acum aproape 20 ani, in noaptea de 1 spre 2 decembrie 1998, trecea la Domnul Parintele Cleopa, unul dintre cei mai mari duhovnici ai acestui neam. inainte de a pleca dintre noi, Parintele Cleopa a lasat credincio.

UPDATE Camera Deputatilor se pregateste sa dea votul final pentru acapararea a 9 miliarde de lei si a celor mai importante companii de stat

Camera Deputatilor dezbate in acest moment, in calitate de camera decizionala, Legea privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, care va fi format din 33 de companii de stat si cu un aport in numerar de 9 miliarde lei. Legea a suferit cateva modificari fata de forma initiala, insa fara a exista dezbateri ample in comisii si fara un aviz obligatoriu din partea Eurostat. Daca va intra in vigoare aceasta lege, implicatiile acesteia asupra economiei ar putea fi uriase. UPDATE PNL anunta ca va contesta legea la Curtea Constitutionala. Deputatii din opozitie acuza ca este cel mai mare jaf din ultimii 25 ani.

UPDATE Vot final: Deputatii PSD si ALDE au aprobat acapararea a 9 miliarde de lei si a celor mai importante companii de stat, prin Fondul Suveran de Investitii

Camera Deputatilor dezbate in acest moment, in calitate de camera decizionala, Legea privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, care va fi format din 33 de companii de stat si cu un aport in numerar de 9 miliarde lei. Legea a suferit cateva modificari fata de forma initiala, insa fara a exista dezbateri ample in comisii si fara un aviz obligatoriu din partea Eurostat. Daca va intra in vigoare aceasta lege, implicatiile acesteia asupra economiei ar putea fi uriase. UPDATE Legea a fost aprobata cu 174 pentru, 98 impotriva si 3 abtineri. UPDATE PNL si USR anunta ca vor contesta legea la Curtea Constitutionala/ Deputatii din opozitie acuza ca este cel mai mare jaf din ultimii 25 ani/ Dezbaterile din plen sunt tensionate.

Sfintii Petru si Pavel. Cele mai importante traditii si superstitii legate de aducatorii de grindina

Sfintii Petru si Pavel. incepand de astazi, crestinii tin postulSfintilor Apostoli Petru si Pavel, cei despre care se spune ca sunt aducatorii de grindina pe pamant. Postul dureaza trei.

Protestele din Piata Victoriei CONTINUA si duminica: Statul roman e facut PRAF pentru a salva un numar de cetateni INFRACTORI, care detin cele mai importante demnitati

Decizia-soc de miercuri a Curtii Constitutionale CCR), prin care presedintele Klaus Iohannis e obligat sa pe revoce pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA, continua sa scota oamenii in stada. in.

Cele mai iconice costume de baie din istorie

Stim ca deja sunteti cu gandul la vacanta, la mare si la plaja, iar sedintele de shopping sunt dedicate articolelor de sezon. Daca vreti sa iesiti din tipare si sa adoptati un look retro, noi v-am pregatit o selectie cu cele mai iconice costume de baie din istorie.

Cat a castigat la Roland Garros una dintre cele mai in forma romance, care a urcat pe locul 33 in lume

Mihaela Buzarnescu este una dintre cele mai in forma jucatoare din circuitul feminin de tenis, unde a ajuns pe locul 33 in lume, desi in urma cu un an nu se afla nici in top 400. Rezutatele din ultima vreme i-au adus venituri pe masura romancei, care in ultima perioada a participat la Rolland Garros, turneu dotat cu premii totale in valoare de aproape 40 de milioane de euro.

Flexibilitatea programului de lucru, in topul celor mai importante beneficii la angajare

Peste 22% dintre angajati, in special cei din generatia Millenials, au trecut flexibilitatea programului de lucru in topul celor mai importante beneficii la angajare, potrivit unui studiu.

VIDEOREPORTAJ Am facut un transplant nemteste, dar cu empatie romneasca. Povestea sectiei de transplant la standarde occidentale dintr-un spital de stat din Romnia

Habar nu am avut de aceasta insula de profesionalism, de acest centru foarte modern. Manu 41 ani) este unul dintre cei aproape 1. 500 de romani care au primit o noua sansa dupa ce au facut transplant medular in sectia de la Spitalul Fundeni condusa de medicul Alina Tanase. Am cunoscut-o in ziua in care implinea o luna de la transplant si se pregatea pentru un nou inceput. Povesteste despre atmosfera de optimism fantastic din sectia de transplant, despre cum a invatat sa negocieze cu boala si despre cea mai importanta lectie, pe care o da acum mai departe: sa fii in garda permanent. Ca multi alti pacienti aflati in situatia ei, nu stia, pana acum cateva luni, ca intr-un spital de stat din Romania exista o sectie de transplant medular la standarde occidentale.

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de bitcoin a fost victima hackerilor

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume Bitfinex, a fost inchis pentru scurt timp marti, din cauza unui atac cibernetic.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )