Libnet.ro
UNICEF

19:30

ALERTA DE RAZBOI! Au fost LANSATE RACHETELE! NU se mai poate face nimic

B1 B1,
ALERTA DE RAZBOI! Au fost LANSATE RACHETELE! NU se mai poate face nimic

Incepe marele razboi? Doua atacuri au vizat aproape simultan sambata seara Zona Verde ultrasecurizata din Bagdad si o baza aeriana irakiana in care se aflau soldati americani aflata la nord de capitala. continuă pe B1

De ce nu poate face copii Dorian Popa. Vedeta din Sacrificiul de la Antena 1 are o problema intima

Dorian Popa a vorbit in sfarsit despre cel mai mare semn de intrebare pe care il au fanii lui. De ce nu poate artisul sa devina tata? Care este problema intima cu care se confrunta iubitul cantaret? De ce Dorian Popa nu poate sa devina tata? Dorian Popa a vorbit despre problemele pe care le .

Bianca Dragusanu nu se mai poate ascunde. Imaginile care spun tot despre relatia cu Sofia

Dupa divortul dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu, rezultatul iubirii lor a avut cel mai mult de suferit, incercandu-se contrariul. Sofia a ramas la bunica materna, in timp ce parintii doar o viziteaza. Nu s-ar putea spune ca blondina o vede atat de des pe cat posteaza pe internet, caci la revenirea in tara, dupa .

Au fost descoperite cele mai indepartate galaxii de pana acum, cu o varsta de 13,1 miliarde de ani (FOTO, VIDEO)

O echipa de astronomi din mai multe tari a descoperit cel mai indepartat grup de galaxii de pana acum, ce dateaza dintr-o perioada in care Universul avea doar 680 de milioane de ani. Asta inseamna ca.

Voi cu Voicu. Un fost politist duce mai departe traditiile satului romanesc

Radu Mironica, fost politist si coordonator al Ansamblului Bujorul de la Botosani, a fost invitatul Mirelei Voicu, duminica, la emisiunea Voi cu Voicu. Pe langa cariera de politist, Radu Mironica si-a propus sa duca mai departe si sa ofere tinerilor traditiile satului romanesc, printre care: dansul caiutilor, dansul caprelor si jocul ursului.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )