Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta in Satu Mare: Virusul pestei porcine africane, descoperit la un porc mistret gasit mort(VIDEO)

B1 B1,
Alerta in Satu Mare: Virusul pestei porcine africane, descoperit la un porc mistret gasit mort(VIDEO)

Autoritatile din Satu Mare sunt in alerta. Virusul pestei porcine africane a fost descoperit la un porc mistret gasit mort pe un fond de vanatoare, informeaza B1 TV. Autoritatile au dus animalul la un. continuă pe B1

Alerta sanitara in Romania. Virusul pestei porcine africane, detectat la un porc mistret

Virusul pestei porcine africane a fost detectat intr-o proba prelevata de la un porc mistret gasit mort pe un fond de vanatoare din padurea Noroieni, judetul Satu-Mare, situat la aproximativ sase kilometri de.

ANSVSA: Virusul pestei porcine, depistat la cativa kilometri de granitele cu Ungaria si Ucraina

Virusul pestei porcine africane a fost detectat intr-o proba prelevata de la un porc mistret gasit mort pe un fond de vanatoare din padurea Noroieni, judetul Satu-Mare la aproximativ 6 km de granita cu Ungaria si 10 km de granita cu Ucraina), a informat ANSVSA.

Victor Ponta, la Satu Mare: Domnul Dragnea vrea sa faca din Romania o Ungarie mica

Fostul premier Victor Ponta a venit la Satu Mare citat in procesul fostului lider PSD Satu Mare, Mircea Govor. Presedintele Pro Romania s-a intalnit cu fostul primar PSD, Dorel Coica.

Victor Ponta, audiat la Tribunalul Satu Mare

Victor Ponta, fostul premier, a fost audiat, astazi, la Tribunalul Satu Mare, in calitate de martor, in dosarul in care fostul presedinte al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost trimis in judecata pentru santaj. in acelasi dosar este judecat si fostul senator Valer Marian, informeaza News. ro.

Victor Ponta, audiat la Satu Mare intr-un dosar de santaj

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a ajuns marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat ca martor in dosarul de santaj in care au fost trimisi in judecata Mircea Govor, fostul presedinte al PSD Satu Mare.

Victor Ponta, audiat in calitate de martor la Satu Mare intr-un dosar de santaj

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a ajuns marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat ca martor in dosarul de santaj in care au fost trimisi in judecata Mircea Govor, fostul presedinte al PSD Satu Mare si vicepresedinte al Consiliului Judetean, si fostul senator Valer Marian.

Victor Ponta, audiat la Tribunalul Satu Mare: Liderul Pro Romania da declaratii intr-un dosar de santaj

Victor Ponta s-a prezentat marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat. Liderul Pro Romania a fost chemat sa dea declaratii, in calitate de martor, in dosarul de santaj in care au fost trimisi in.

Victor Ponta, audiat la Tribunalul Satu Mare: Liderul Pro Romania da declaratii intr-un dosar de santaj (VIDEO)

Victor Ponta s-a prezentat marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat. Liderul Pro Romania a fost chemat sa dea declaratii, in calitate de martor, in dosarul de santaj in care au fost trimisi in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )