Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta, la Satu Mare: Domnul Dragnea vrea sa faca din Romania o Ungarie mica

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, la Satu Mare: Domnul Dragnea vrea sa faca din Romania o Ungarie mica

Fostul premier Victor Ponta a venit la Satu Mare citat in procesul fostului lider PSD Satu Mare, Mircea Govor. Presedintele Pro Romania s-a intalnit cu fostul primar PSD, Dorel Coica. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Liviu Dragnea e mai apropiat de Viktor Orban decat UDMR-ul. Vrea sa faca din Romania Ungaria mica

Victor Ponta continua valul de atacuri la adresa lui Liviu Dragnea. intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o marti, la Satu Mare, liderul Pro Romania, a declarat ca presedintele PSD a ajuns sa fie mai.

Victor Ponta, audiat la Tribunalul Satu Mare

Victor Ponta, fostul premier, a fost audiat, astazi, la Tribunalul Satu Mare, in calitate de martor, in dosarul in care fostul presedinte al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost trimis in judecata pentru santaj. in acelasi dosar este judecat si fostul senator Valer Marian, informeaza News. ro.

Victor Ponta, audiat la Satu Mare intr-un dosar de santaj

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a ajuns marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat ca martor in dosarul de santaj in care au fost trimisi in judecata Mircea Govor, fostul presedinte al PSD Satu Mare.

Victor Ponta, audiat in calitate de martor la Satu Mare intr-un dosar de santaj

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a ajuns marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat ca martor in dosarul de santaj in care au fost trimisi in judecata Mircea Govor, fostul presedinte al PSD Satu Mare si vicepresedinte al Consiliului Judetean, si fostul senator Valer Marian.

Victor Ponta, audiat la Tribunalul Satu Mare: Liderul Pro Romania da declaratii intr-un dosar de santaj

Victor Ponta s-a prezentat marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat. Liderul Pro Romania a fost chemat sa dea declaratii, in calitate de martor, in dosarul de santaj in care au fost trimisi in.

Victor Ponta, audiat la Tribunalul Satu Mare: Liderul Pro Romania da declaratii intr-un dosar de santaj (VIDEO)

Victor Ponta s-a prezentat marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat. Liderul Pro Romania a fost chemat sa dea declaratii, in calitate de martor, in dosarul de santaj in care au fost trimisi in.

Victor Ponta, prima reactie dupa amanarea din dosarul lui Dragnea

Victor Ponta a avut o prima reactie ironica, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru 8 iunie decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, privind angajarile fictive de la Directia Generala de As.

Liviu Dragnea a vrut sa o demita pe Sorina Pintea: Dezvaluirile lui Victor Ponta

Victor Ponta a dezvaluit luni seara ca Liviu Dragnea a vrut sa o demita din Guvern pe Sorina Pintea promitandu-i aceasta functie lui Nicolae Banicioiu cand acesta a vrut sa devina presedinte executiv al.

Victor Ponta, despre interzicerea Uber: Doamna Dancila ar trebui sa faca un exercitiu de imaginatie despre ce insemna ca cei care merg la munca sau la intalniri in oras sa foloseasca masinile proprii

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, spune ca face parte din acea categorie de oameni care foloseste serviciile Uber si ii propune premierului Dancila sa se gandeasca ce ar insemna ca toti cetatenii di.

Victor Ponta, atac la PSD: O societate nu poate sa progreseze scotand in fata mediocri, analfabeti politic care se califica prin obedienta fata de partid sau lider (VIDEO)

In cadrul evenimentului de lansare a partidului sau PRO-Romania, Victor Ponta nu a uitat de fostul sau partid PSD si de conflictul cu Liviu Dragnea si a lansat mai multe atacuri. CLICK AICI - Pica Guvernul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )