Libnet.ro
UNICEF

16:31

Alerta de securitate la un eveniment oficial la care a participat Meghan Markle

Antena3 Antena3,
Alerta de securitate la un eveniment oficial la care a participat Meghan Markle

Un eveniment oficial care a avut loc in capitala statului Fiji si la care a participat ducesa Meghan de Sussex a fost intrerupt din motive de securitate. in timp ce sotul sau, printul Harry, participa la un eve. continuă pe Antena3

Rochia purtata de Meghan Markle care a devenit sold out instantaneu

Meghan Markle a purtat, in timpul turneului regal din Australia, o rochie albastra, creata de Dion Lee, care a devenit sold out aproape instantaneu pe site-ul designerului, chiar daca a costat 1850 dolari.

Printul Harry, intalnire cu o comunitate de aborigeni in estul Australiei. Motivul pentru care Meghan Markle nu l-a insotit pe sotul ei FOTO

Printul Harry s-a intalnit luni cu o comunitate de aborigeni pe insula Fraser, in estul Australiei, in cadrul unei vizite oficiale din turneul regal. Ducele de Sussex nu a fost insotit de Meghan Markle, care a decis sa ia o pauza de la indatoririle regale, din cauza sarcinii.

Meghan Markle a renuntat la social media, desi avea milioane de fani care o urmareau. M-am simtit eliberata

Meghan Markle, devenita ducesa de Sussex, a renuntat la popularitatea de pe retelele sociale si si-a inchis conturile de Instagran, Facebook si Twitter. Avea nu mai putin de doua milioane de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )