Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alerta de securitate la Londra. Una dintre cele mai aglomerate gari a fost inchisa

Antena3 Antena3,
Alerta de securitate la Londra. Una dintre cele mai aglomerate gari a fost inchisa

Politia britanica a anuntat luni ca ancheteaza un vehicul suspect aflat in parcarea unui centru comercial din estul Londrei si a decis inchiderea unei gari aglomerate din aceasta zona, informeaza. continuă pe Antena3

Wall Street Journal: Romnia, tara saraca bntuita de una dintre cele mai grave epidemii de rujeola din Europa ultimelor decenii, este n fruntea curentului anti-vaccinist de pe continent

Scepticismul cu privire la siguranta vaccinurilor este la un nivel ridicat in Europa, iar Romania este una dintre tarile cu cele mai puternice miscari anti-vaccinare, alaturi de Polonia, Ucraina si Italia, scrie The Wall Street Journal. Izbucirea epidemiei de rujeola din Romania, care a facut 59 de morti, majoritatea copii nevaccinati, si peste 15. 000 de cazuri de imbolnaviri, a venit pe fondul unei respingeri generalizate a vaccinurilor in aceasta tara saraca, aflata in fruntea unei tendinte europene ce escaladeaza: curentul anti-vaccinist, noteaza jurnalistii straini.

Radu Georgescu, Gecad Ventures: Esecul, unul dintre cele mai bune lucruri care i se pot intampla unui antreprenor

Cladirea unei afaceri de succes necesita multa munca, ambitie si constientizarea faptului ca acest voiaj este plin de provocari, multe dintre ele total neasteptate. Despre cateva dintre ingredientele unei retete de succes a vorbit Radu.

700 de concurenti din 15 tari la unul dintre cele mai dure triatlonuri din lume, pe Transfagarasan. Un spaniol a castigat

In spectaculoasa zona Transfagarasan - Barajul Vidraru a avut loc sambata, 8 septembrie, a IV-a editie a triatlonului international Transfier, unul dintre cele mai dure din lume. 700 de concurenti din 15 tari s-au aliniat la start.

Melescanu: ramanem unul dintre cele mai pro-europene state din UE

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, da asigurari ferme partenerilor europeni, ingrijorati de ultimele initiative legislative autohtone, ca tara noastra se mentine pe aceeasi pozitie pro-europeana.

Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte la centrale termice

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Performanta ULUITOARE: Trei medalii de argint si una de bronz, obtinute de Romania la Olimpiada Internationala de Informatica (FOTO)

Performante remarcabile pentru elevii romani la Olimpiada Internationala de Informatica din Japonia, una dintre cele mai importante competitii de profil din lume. Romania a castigat trei medalii de argint si.

Cele mai glam aparitii de la BAZAAR ICONS

Revista de moda Harpers Bazaar a organizat aseara petrecerea BAZAAR ICONS, in New York, la care au participat nume cunoscute din muzica, actorie si fashion. Iata cateva din cele mai impresionante aparitii.

Top 10 cele mai mari companii din lume in ultimele cinci decenii

Amazon a ajuns saptamana trecuta sa valoreze peste 1 trilion de dolari, devenind a doua companie din lume, dupa Apple, care depaseste acest prag. Cititi in continuare care au fost cele mai mari 10 companii din lume in fiecare din ultimele cinci decenii.

Radu Tudor: ingrijorare. Cele mai ample manevre militare rusesti de la disparitia URSS

Armata rusa efectueaza cele mai ample manevre militare de la sfarsitul Uniunii Sovietice incoace, scrie dw. de. La exercitiu iau parte si militari chinezi. Cine sa fie inamicul si pentru ce tip de razboi se.

Rusia si etaleaza forta militara, prin cele mai mari manevre din istoria sa / Expert: O pregatire pentru un viitor razboi mondial / NATO: Moscova se concentreaza pe un conflict de mare amploare

Aproape 300. 000 de oameni, toate componentele armatei implicat si soldati chinezi in sprijin: Rusia lanseaza marti cele mai mari manevre militare din istoria sa, denuntate de NATO drept o repetitie a unui conflict de mare amploare, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )