Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai glam aparitii de la BAZAAR ICONS

ADPM ADPM,
Cele mai glam aparitii de la BAZAAR ICONS

Revista de moda Harpers Bazaar a organizat aseara petrecerea BAZAAR ICONS, in New York, la care au participat nume cunoscute din muzica, actorie si fashion. Iata cateva din cele mai impresionante aparitii. continuă pe ADPM

Cele mai violente organizatii teroriste. Care sunt gruparile care au revendicat cele mai cumplite masacre si atentate

Ku Klux Klan s-a numarat printre cele mai vechi grupari extremiste ale caror membri s-au facut remarcati prin cruzimile savarsite. De-a lungul timpului, nenumarate alte organizatii organizatii teroriste au ajuns in in atentia intregii lumi.

700 de concurenti din 15 tari la unul dintre cele mai dure triatlonuri din lume, pe Transfagarasan. Un spaniol a castigat

In spectaculoasa zona Transfagarasan - Barajul Vidraru a avut loc sambata, 8 septembrie, a IV-a editie a triatlonului international Transfier, unul dintre cele mai dure din lume. 700 de concurenti din 15 tari s-au aliniat la start.

Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte la centrale termice

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt cele mai intalnite ticuri verbale

Ana Iorga a vorbit la Pe cuvant despre cele mai intalnite ticuri verbale. Despre gen e vorba, un tic verbal care are un succes nebun, dar ar fi bine sa incercam sa-l eliminam din vocabularul.

Melescanu, despre afirmatiile comisarului Oettinger: Sunt lipsite de acoperire n realitate / Romnia a fost si ramne unul dintre cele mai pro-europene state din UE

Ministrul de externe Teodor Melescanu a reactionat joi fata de acuzatiile comisarului european Gunther Oettinger potrivit carora Romania, alaturi de Polonia, Ungaria si Italia vor sa slabeasca Uniunea Europeana, transmitand ca astfel de afirmatii nu au acoperire in realitate. Melescanu a adaugat ca Romania ramane unul dintre cele mai pro-europene state membre, fiind pregatita sa asigure presedintia Consiliului UE.

Reduceri eMAG electrocasnice. Cele mai bune oferte de astazi

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, are oferte la mai multe categorii de produse. Iata care sunt dintre cele mai atractive reduceri eMAG electrocasnice de astazi.

Melescanu: Romania a fost si ramane unul dintre cele mai pro-europene state din Uniunea Europeana; suntem pregatiti pentru a prelua presedintia Consiliului UE

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, miercuri seara, dupa ce Comisarul european pentru Buget Gunther Oettinger a sugerat ca Romania, Ungaria, Polonia si Italia doresc slabirea proiectului european, ca Romania a fost si ramane unul dintre cele mai pro-europene state din Uniunea Europeana.

Cele mai mari gafe ale politicienilor romani

Dezacordurile, formulele neinspirate nu tin cont deloc de culoarea politica. Acestea se lipesc de politicieni ca timbrul de scrisoare. Presedintele Iohannis a facut mai multe greseli de cand este presedinte,.

Cele mai mari gafe ale politicienilor romani. Ce greseli a facut presedintele Iohannis

Dezacordurile, formulele neinspirate nu tin cont deloc de culoarea politica. Acestea se lipesc de politicieni ca timbrul de scrisoare. Presedintele Iohannis a facut mai multe greseli de cand este presedinte,.

Cele mai in voga nuante de par. Ce se poarta in functie de culoarea pielii

Fie ca alegi sa ramai la o singura culoare sau preferi sa combini tonurile reci cu cele calde, indrazneste sa aduci o schimbare, in armonie cu personalitatea si cu trasaturile tale.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )