Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta de securitate de la teatrul din Londra a fost o alarma falsa

B1 B1,
Alerta de securitate de la teatrul din Londra a fost o alarma falsa

Alerta de la teatrul Old Vic din Londra, in urma careia actorii si spectatorii au fost evacuati, s-a dovedit falsa, potrivit Daily Mail. La doua ore dupa ce au fost evacuati, in urma cercetarilor. continuă pe B1

Un teatru din Londra a fost evacuat de politie din cauza unei alerte de securitate (FOTO)

Un teatru din Londra a fost evacuat in timp ce actorii jucau intr-un spectacol, dupa ce a fost data o alerta de securitate. Autoritatile au spus ca publicul a trebuit sa paraseasca teatrul Old.

FOTO. Alerta de securitate la Londra. Un teatru de pe malul Tamisei a fost evacuat. Politia a anuntat ca a fost vorba de o alarma falsa

Un teatru de pe malul Tamisei, din Londra, a fost evacuat de urgenta, dupa ce autoritatile au fost alertate cu privire la o posibila amenintare cu bomba. Este vorba despre Teatrul Old Vic. Stire in curs de actualizare.

Armata britanica, mobilizata sa intervina la un liceu din Manchester dupa o alarma falsa privind un pachet suspect (FOTO)

Atmosfera ramane tensionata si panica inca cuprinde orasul Manchester dupa atacul terorist de luni seara de la finalul concertului Arianei Grande. Joi, armata britanica a fost alertata de urgenta.

Haos pe aeroporturile din Londra. Zborurile au fost anulate. Pilotii le-au comunicat pasagerilor ca problemele sunt catastrofale

Toate zorurile companiei aeriene Bristish Airways de pe aeroporturile Heathrow si Gatwick au fost anulate pana la ora 18:00 20:00 ora Romaniei) din cauza unor probleme a sistemului computerizat, informeaza Digi24.

UPDATE Compania British Airways si-a anulat sambata toate zborurile de pe aeroporturile din Londra, in urma unei pene informatice

Compania aeriana britanica British Airways a anulat sambata toate cursele sale programate sa decoleze de pe aeroporturile londoneze Heathrow si Gatwick, pana la ora 17. 00, ora Romaniei), din cauza unei pene informatice, a precizat o sursa aeroportuara pentru AFP. 00: British Airways anunta ca toate zborurile sale ce erau programate sa decoleze sambata de pe Heathrow si Gatwick au fost anulate.

Compania British Airways si-a anulat toate zborurile de pe aeroporturile din Londra din cauza unei pene informatice

Compania aeriana britanica British Airways a anulat sambata toate cursele sale programate sa decoleze de pe aeroporturile londoneze Heathrow si Gatwick, pana la ora 17. 00, ora Romaniei), din cauza unei pene informatice, a informat o sursa aeroportuara pentru AFP.

Compania British Airways si-a anulat zborurile de pe aeroporturile din Londra din cauza unei pene informatice

Compania aeriana britanica British Airways a anulat sambata toate cursele sale programate sa decoleze de pe aeroporturile londoneze Heathrow si Gatwick, pana la ora 17. 00, ora Romaniei), din cauza unei pene informatice, a precizat o sursa aeroportuara pentru AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )