Libnet.ro
UNICEF

23:30

ALERTA! O tanara din Barlad, data in urmarire nationala. Parintii sai sustin ca a fost rapita (FOTO)

B1 B1,
ALERTA! O tanara din Barlad, data in urmarire nationala. Parintii sai sustin ca a fost rapita (FOTO)

O tanara din Barlad, in varsta de 19 ani, a fost data in urmarire nationata, dupa ce parintii au sustinut ca fata a fost rapita. Andreea Nadia Tantu a plecat de acasa marti, 12 februarie, in. continuă pe B1

Adolescenta data in urmarire nationala. A fugit de 10 zile din centrul de plasament pentru minori

O tanara de 16 ani a fost data in urmarire nationala, dupa ce a parasit centrul de plasament din Uricani. Adolescenta este disparuta de 10 zile.

O fata de 19 ani din Barlad a fost data in urmarire natioanla. Parintii sustin ca a fost rapita

Tatal fetei a facut apel la autoritati si spera ca-si va gasi copilul, dar, pana acum, nimeni nu a dat de urma acesteia. Barbatul crede ca fiica sa a fost rapita. Disparuta de acasa inca din data.

Un adolescent de 15 ani din Baia Sprie a fost dat in urmarire nationala. Baiatul a disparut de trei luni, insa familia a alertat abia acum autoritatile

Un adolescent in varsta de 15 ani a disparut din luna decembrie a anului 2018. Familia lui a anuntat politistii abia la inceputul lunii martie 2019. Baiatul, in varsta de 15 ani, se numeste.

FOTO Adolescent de 15 ani din Baia Sprie, dat in urmarire nationala. A disparut de acasa de trei luni, dar familia a anuntat abia acum autoritatile

Un adolescent in varsta de 15 ani a disparut din luna decembrie a anului 2018. Familia lui a anuntat politistii abia la inceputul lunii martie 2019. Baiatul, in varsta de 15 ani, se numeste Alexandru Petre Moldovan si nu s-a mai intors acasa.

TRAGEDIE LA NASTERE! Ea nu a avut norocul Andreei Balan: O tanara din Arges a facut STOP CARDIAC in timpul travaliului

Cazul Andreea Balan s-a repetat in Romania. O tanara gravida de doar 23 de ani a incetat din viata facand stop cardiorespirator la nastere. Conform ziarularges. ro, o tanara in varsta de 23 de ani, d.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )