Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alerta in tara! Carne de curcan din focarele de gripa aviara au ajuns in farfuriile romanilor

Antena3 Antena3,
Alerta in tara! Carne de curcan din focarele de gripa aviara au ajuns in farfuriile romanilor

Este alerta in toata tara, dupa ce 17 tone de carne de curcan importate din Ungaria, din zone unde gripa aviara face ravagii, au ajuns in farfuriile romanilor. continuă pe Antena3

Carne de curcan provenita de la fermele cu gripa aviara din Ungaria, vanduta si la Vaslui

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a retras de la comercializare carne de pasare provenita din fermele de pasari din Ungaria aflate in zona de restrictie, din cauza evolutiei gripei aviare, cu tipul H5N8.

Alerta alimentara in Romania: Peste 17 tone de carne de curcan, provenita din focarul de gripa aviara din Ungaria, au ajuns in 26 de judete din tara noastra (VIDEO)

Este alerta alimentara in Romania! Peste 17 tone de carne de curcan, provenita din Ungaria, din zona unde este focar de gripa aviara, au ajuns in 26 de judete din tara noastra! Pana in acest moment,.

Peste 17 tone de carne si organe de curcan de la fermele din zona unde este focar de gripa aviara in Ungaria au ajuns in 26 de judete din Romania Anuntul Autoritatii Sanitar-Veterinare

Peste 17. 000 de kilograme de carne si de organe de curcan din fermele din Ungaria aflate in zona de restrictie din cauza gripei aviare au fost achizitionate de trei unitati autorizate din Bihor si au fost distribuite in 26 de judete, potrivit Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Institutia precizeaza ca au fost facute verificari la toti beneficiarii pentru identificarea celor peste 3. 300 de kilograme de produse care se mai aflau in termenul de valabilitate la momentul notificarii legate de gripa aviara, fiind retrase de la vanzare mai putin de 40 de kilograme.

Alerta de gripa aviara! Al doilea focar a fost depistat tot in Maramures

Autoritatile sunt in continuare in alerta dupa ce un nou focar de gripa aviara a fost confirmat in Maramures. Asta la doar cateva zile dupa ce virusul a aparut prima oara la noi in tara in acelasi judet.

Este alerta in Maramures dupa un focar de gripa aviara. Aproape 23.000 de pasari de la o ferma au fost eutanasiate

Aproape 23. 000 de pasari de la o ferma avicola din orasul Seini au fost eutanasiate si urmeaza a fi incinerate, dupa ce a fost confirmat un focar de gripa aviara la o doua societate comerciala situata pe aceeasi platforma industriala agrara, a informat, duminica, prefectul judetului Maramures, Nicolae-Silviu Ungur, pe pagina de Facebook a institutiei.

ANSVSA: Un nou focar de gripa aviara, confirmat intr-o ferma de pasari de pe platforma Seini din Maramures

Un nou focar de gripa aviara a fost confirmat intr-o ferma comerciala de pasari situata pe aceeasi platforma Seini din judetul Maramures, unde in urma cu cateva zile, pe 14 ianuarie 2020, a fost diagnosticat primul focar de gripa aviara din Romania, a.

Un nou focar de gripa aviara a fost confirmat in Maramures

Un nou focar de gripa aviara a fost confirmat intr-o ferma de pasari comerciala din judetul Maramure.

Agricool. Dupa pesta, gripa aviara loveste Romania. ANSVSA, masuri de biosecuritate obligatorii

Zootehnia in Romania a devenit unul dintre domeniile agri cele mai napastuite. Pesta a lovit puternic la noi mai ales in ultimul an, iar acum gripa aviara trece granita din Ungaria in Romania.

Alerta sanitara in Romania: Carne infectata cu gripa aviara, distribuita in 26 de judete! Anunt de ultima ora a ANSVSA

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimetelor a anuntat ca a retras de la comercializare carne de pasare provenita din fermele din Ungaria aflate in zona de restrictie, din cauza ev.

Carnea de curcan de la fermele din Ungaria din zona cu gripa aviara a ajuns si in judetul Galati

Informatia a fost confirmata deAutoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, care a refacut traseul carnii de la depozitul din judetul Bihor catre magazine din 26 de judete. Marfa suspecta a fost retrasa de la vanzare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )