Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alerta in tara din cauza fenomenelor meteo. Un barbat a fost lovit de trasnet

Antena3 Antena3,
Alerta in tara din cauza fenomenelor meteo. Un barbat a fost lovit de trasnet

Un barbat de 63 ani a fost lovit de trasnet in localitatea Tomesti din judetul Iasi, insa un echipaj medical al Serviciului de Ambulanta a reusit resuscitarea, stabilizarea si transportarea victimei la. continuă pe Antena3

O mare cantitate de praf a fost degajata duminica, in statia Eroilor, din cauza lucrarilor desfasurate pe Magistrala 5

O cantitate mare de praf a fost degajata duminica, in jurul orei 11:00, in statia Eroilor, din cauza lucrarilor desfasurate pe Magistrala 5, antreprenorul lucrarilor fiind avizat pentru a lua masuri, potrivit unui comunicat emis de Metrorex.

O actrita are mari probleme de sanatate din cauza hainelor purtate la filmari

Emma Stone are acum probleme grave de sanatate din cauza unor haine pe care a fost nevoita sa le poarte la filmarile unui nou proiect. Ce s-a intamplat cu actrita? Emma Stone, organe deplasate din cauza hainelor de pe platoul de filmare Emma Stone, una dintre cele mai frumoase actrite din lume, are acum probleme .

Ponta, mesaj pentru ministrul Transporturilor, din cauza cozilor de la aeroport: Cuc, lasa minciunile si afacerile si fa ceva pentru romanii de care iti bati joc Oamenii vor sa iti transmita traditionala ..ie

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a scris sambata dimineata, pe Facebook, alaturi de doua poze cu oameni care stau la cozi in zona de procesare a pasapoartelor din Aeroportul Otopeni, ca aproape o mie de oameni vor sa ii transmita Ministrului Transporturilor Razvan Cuc ganduri de bine, precum mincinosul, nesimtitule si incompetentule, alaturi de traditionala deja . ie, pentru numarul mic de cabine pentru politisti, lipsa portilor electronice accesibile tuturor celor care au pasapoarte biometrice si din cauza numarului mic de lucratori care pun bagajele pe banda.

SCHELE de bloc PRABUSITE in mijlocul strazii, in Bucuresti, din cauza furtunii puternice. Trafic oprit in doua zone (VIDEO)

O furtuna puternica a facut prapad, vineri seara, in Capitala. Doua schele amplasateblocuri in renovare s-au prabusit din cauza vantului puternic. Accidentele s-au petrecut in centrul.

FOTO VIDEO UPDATE Doua schele s-au prabusit, vineri, in Bucuresti, din cauza vantului puternic Traficul este restrictionat pe Regina Elisabeta si pe Stirbei Voda

Doua schele folosite pentru reabilitarea blocurilor s-au desprins vineri dupa-amiaza in Bucuresti, din cauza vantului puternic, cazand pe bulevardul Regina Elisabeta si pe bulevardul Stirbei Voda, motiv pentru care traficul este restrictionat, in acest moment, potrivit Brigazii Rutiere.

Stirile ProTV: Parintii care nu-si mai pot tine copiii la gradinita din cauza ca salariul minim a crescut

Din cauza masurilor fiscale din ultimii doi ani, multe familii nevoiase nu isi mai permit sa-si lase copiii la gradinita. Desi legea prevede un ajutor lunar de 50 de lei, aproape jumatate dintre beneficiari au pierdut banii, pentru ca pe hartie castiga mai mult.

Apple isi vrea laptopurile inapoi, din cauza bateriilor defecte: care sunt modelele afectate

Scandalurile din ultimii ani au atestat faptul ca sistemele Apple sunt departe de a fi perfecte. Din acest motiv, nu e o surpriza faptul ca o serie de portabile MacBook Pro trebuie sa revina in.

Incendiu provocat din cauza mai multor copii care s-ar fi jucat cu focul. O fetita de doi ani, din Arad, a suferit arsuri pe 60% din suprafata corpului

O copila de doi ani a suferit arsuri de gradul II pe 60% din suprafata corpului, in urma unui incendiu care a avut loc joi in judetul Arad. Micuta va fi transportata la un spital din Bucuresti cu.

ADRIAN POPESCU, INSPECTOR GENERAL POLITIA DE FRONTIERA: Contrabanda, greu de redus din cauza... OZN-urilor

Titlul de mai sus nu este o fictiune. Este realitatera descrisa de Adrian Popescu, Inspectorul General al Politiei de Frontiera, referitor la situatia contrabandei pe frontiera din nordul tarii, de la granita cu Ucraina.

Cehia, prima tara din Europa in care Volkswagen va plati despagubiri pentru Dieselgate

Un tribunal din Praga a decis ca peste 2. 000 de proprietari de autoturisme Skoda si Volkswagen din Cehia sa primeasca compensatii in valoare de 23 milioane de dolari in urma Dieselgate, scandalul emisiilor, scrie Reuters .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )