Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alerta terorista intr-un centru comercial din orasul german Bremen. Suspect algerian, retinut

Antena3 Antena3,
Alerta terorista intr-un centru comercial din orasul german Bremen. Suspect algerian, retinut

Un hipermarket din orasul german Bremen a fost evacuat, miercuri seara, in cadrul unei operatiuni antiteroriste, fiind retinut un islamist algerian care ar avea probleme psihice, relateaza site-ul revistei. continuă pe Antena3

Atac armat intr-un centru comercial din Suedia. Atacatorul este in libertate

Un barbat a fost impuscat intr-un centru comercial din Malmo, Suedia. Atacatorul este in libertate si nu a fost identificat. Potrivit politiei, victima a fost impuscata in.

Un barbat a fost impuscat in picior intr-un centru comercial din Malmo, politia cauta atacatorul

Un barbat a fost impuscat in picior marti dupa-amiaza la Malmo, intr-un moll, anunta site-ul de stiri thelocal. se. Politia a inchis zona si cauta atacatorul.

FOTO. Un barbat a fost iMPUSCAT in Suedia, intr-un cartier locuit de imigranti

Un atacator neidentificat a impuscat si ranit un barbat, marti, intr-un centru comercial din orasul suedez Malmo.

Cum si-au pus evreii amprenta pe istoria Galatiului. Orasul de la Dunare era cel mai respectat centru comercial din tara

Deoarece portul de la Dunare se afla la capatul drumului Siretului prin care se realiza comertul dintre Imperiul Otoman si Polonia, evreii au ales sa locuiasca la Galati din cele mai vechi timpuri, cei mai atrasi de acest oras fiind negustorii.

Imagini socante! Adolescenti inchisi in celule si tratati cu gaze lacrimogene, intr-un centru de detentie pentru minori din Australia (VIDEO)

Mai multe fotografii si inregistrari video cu adolescenti carora le-au fost puse cagule pe cap, au fost legati de scaune si au fost tratati cu gaze lacrimogene intr-un centru de.

VIDEO Imagini socante. Adolescenti inchisi in celule si tratati cu gaze lacrimogene, intr-un centru de detentie pentru minori din Australia

Fotografii si inregistrari video socante, ce prezinta mai multi adolescenti carora le-au fost puse cagule pe cap, au fost legati de scaune si au fost tratati cu gaze lacrimogene intr-un centru de detentie pentru minori din provincia australiana Teritoriul de Nord, au ingrozit lumea. Premierul australian Malcolm Turnbull a ordonat deschiderea unei anchete.

ISIS revendica atacul sinucigas din orasul german Ansbach

Gruparea jihadista StatIslamic SI/ ISIS) a revendicat atacul sinucigas cu bomba de duminica, din apropierea unui festival de muzica din orasul Ansbach din sudul Germaniei, transmite agentia de stiri AMAQ,.

Cursuri ca in Evul Mediu: Sute de studenti invata intr-o cladire veche din anul 1862, incadrata in clasa de risc seismic I (VIDEO)

Sute de studenti isi risca viata in fiecare zi cand asista la cursuri intr-o cladire veche din anul. 1862! Locatia, care apartine Universitatii din Bucuresti, s-ar putea prabusi.

Incident pe aeroportul din Cluj. Oamenii au crezut ca este vorba despre o alerta terorista

Probleme tehnice, miercuri, in jurul amiezii, pe Aeroportul Cluj. Oamenii care se aflau la aeroport au crezut ca aeroportul este inchis din cauza unei alterte teroriste, insa totul s-a dovedit ca.

Scene de groaza intr-un abator! Imagini din focarul de infectie - VIDEO

Alerta in Brasov dupa ce medicii au descoperit un focar de infectie la un abator, scrie antenastars. ro. Peste doua tone si jumatate de carne putrezita zaceau de luni de zile, iar oamenii din zona nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )