Libnet.ro
UNICEF

16:45

ALERTA in Tulcea: Mai multe animale moarte din cauza gripei porcine

B1 B1,
ALERTA in Tulcea: Mai multe animale moarte din cauza gripei porcine

Mitica Tuchila, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA), a anuntat ca veterinarii au eutanasiat cinci animale din doua gospodarii din Tulcea, dupa ce trei suine au murit. continuă pe B1

ALERTA METEO: Cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova, pana la ora 20:00. Astfel, specialistii transmit ca din cauza ploilor abundente se pot produ.

VIDEO Bataie in centrul orasului: o tanara e jucata in picioare de mai multe femei de etnie roma si nimeni nu intervine

Imaginile cu mai multe femei de etnie roma care lovesc o tanara au starnit indignarea oamenilor din Babadag, judetul Tulcea. Oficialitatile incearca acum sa descopere cine sunt agresoarele care apar in acele filmari.

VIDEO Bataie din gelozie in centrul orasului: o tanara e jucata in picioare de mai multe femei de etnie roma si nimeni nu intervine

Imaginile cu mai multe femei de etnie roma care lovesc o tanara au starnit indignarea oamenilor din Babadag, judetul Tulcea. Oficialitatile au reusit sa descopere cine sunt agresoarele care apar in acele filmari.

Incendiu violent in judetul Olt. Mai multe persoane au fost la un pas de moarte

Incendiu violent in judetul Olt. Mai multe persoane au fost la un pas de moarte, dupa ce casa in care locuiau a fost cuprinsa de flacari. Din fericire, oamenii au reusit sa iasa la timp. Peste 20 de.

ALERTA METEO: Avertizare meteo de ploi, vijelii si grindina pentru mai multe judete

Avertizare de ultima ora emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. in mai multe judete se vor inregistra, in orele urmatoare, ploi, vijelii si grindina. Valabil de la :11-06-2018.

ALERTA METEO: Avertizare de ploi, vijelii si grindina pentru mai multe judete! VEZI AICI CELE MAI AFECTATE LOCALITATI

Avertizare de ultima ora emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. in mai multe judete se vor inregistra, in orele urmatoare, ploi, vijelii si grindina. Valabil de la :11-06-2018.

Transportul public din Galati, perturbat de lucrari. Sunt afectate mai multe linii de autobuz si de troleibuz

Incepand de duminica, 10 iunie 2018, troleibuzele 102 si 104 circula doar pana la Gradina Publica, deoarece pe restul traseului se inlocuiesc firele de contact. De asemenea, autobuzele 13 si 36 vor circula circa trei luni pe trasee ocolitoare din cauza inchiderii partiale a strazii Basarabiei.

Meteorologii, avertisment de ultima ora. Fenomene periculoase in mai multe judete

Vizibilitatea este scazuta, duminica dimineata, pe A2 Bucuresti - Constanta si pe A4 Ovidiu - Agigea, din cauza cetii, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Potrivit.

Cod portocaliu si Cod galben de ploi torentiale in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod portcaliu si Cod galben de ploi torentiale si descarcari electrice.

Aduce mai multe intrebari decat clarificari

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca a citit motivarea deciziei CCR in cazul procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, insa evaluarea nu este terminata, precizand ca, in aceasta etapa, motivarea aduce la suprafata mai multe intrebari decat clarificari.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )