Libnet.ro
UNICEF

18:30

ALERTA METEO: Avertizare de ploi, vijelii si grindina pentru mai multe judete! VEZI AICI CELE MAI AFECTATE LOCALITATI

B1 B1,
ALERTA METEO: Avertizare de ploi, vijelii si grindina pentru mai multe judete! VEZI AICI CELE MAI AFECTATE LOCALITATI

Avertizare de ultima ora emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. in mai multe judete se vor inregistra, in orele urmatoare, ploi, vijelii si grindina. Valabil de la :11-06-2018. continuă pe B1

ALERTA METEO: Avertizare meteo de ploi, vijelii si grindina pentru mai multe judete

Avertizare de ultima ora emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. in mai multe judete se vor inregistra, in orele urmatoare, ploi, vijelii si grindina. Valabil de la :11-06-2018.

Alerta de vreme rea: ploi torentiale, grindina si vijelii periculoase, de duminica panaluni seara

Ploi torentiale cu descarcari electrice si caderi de grindina. Acesta este anuntul meteorologilor pentru urmatoare doua zile. De duminica, 10 iunie, ora 14. 00, si pana luni seara, ora 23. 00, instabilitatea atmosferica pune stapanire pe toata tara.

ALERTA METEO: Cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova, pana la ora 20:00. Astfel, specialistii transmit ca din cauza ploilor abundente se pot produ.

Alerta meteo. Furtuni si vijelii la nivelul intregii tari

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila pana luni seara, la nivelul intregii tari. Potrivit ANM, pana luni seara, la ora 23:00, vor.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Vreme capricioasa in intreaga tara. Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii valabile pentru mai multe judete din tara.

ALERTA METEO: Vesti teribile pentru acest inceput de saptamana. Pe de o parte canicula, pe de alta parte vijelii! ZONELE VIZATE

Prognoza meteo saptamana viitoare 11 - 17 iunie aduce o vreme caniculara, dar ploioasa. Meteorologii de la ANM au anuntat prognoza meteo pe reguni in Romania: sunt asteptate temperaturi mari, dar si furtuni,.

Avertizare meteo! Cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, doua atentionari cod galben, una de precipitatii pentru judetele Arad si Timis si alta de ceata, pentru judetul.

Alerta METEO: Ce se intampla duminica e fara precedent! Zonele cele mai afectate din Romania!

In week-end vremea se mentine deosebit de calda, in mare parte a tarii, pentru aceasta perioada a anului, cu maxime de pana la 32 de grade, insa sunt asteptate ploi de scurta durata si descarcari.

Alerta METEO: Vremea o ia razna in Romania in urmatoarea perioada! Care sunt zonele cele mai vizate de fenomenele extreme!

Pentru urmatoarele doua saptamani, meteorologii estimeaza o vreme in general calda si temperaturi normale pentru aceasta perioada, desi vor exista cateva intervale in care probabilitatea de ploi sub forma.

Alerta METEO: Vreme teribila in weekend. Care sunt zonele din Romania cele mai vizate de fenomenele extreme

In week-end, vremea va fi capricioasa, cerul fiind variabil, cu unele innorari, mai ales dupa amiaza. Potrivit meteorologilor, in majoritatea regiunilor tarii vor fi ploi slabe de scurta durata, insotite.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2806 seconds )