Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta de vreme rea. Buzaul intra la noapte sub cod portocaliu de viscol

Adevărul Adevărul,
Alerta de vreme rea. Buzaul intra la noapte sub cod portocaliu de viscol

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, o avertizare Cod portocaliu de ninsori si viscol puternic pentru Bucuresti, Buzau si alte zece judete din sudul si estul tarii, valabila de vineri dimineata de la ora 2. 00, pana seara la ora 18. continuă pe Adevărul

Avertizare de vreme rea. Cod portocaliu de viscol in judetul Galati incepand din noaptea de joi spre vineri

Galatiul se afla pe lista celor 11 judete care, alaturi de municipiul Bucuresti, vor intra sub cod meteo portocaliu de viscol puternic. Potrivit ANM, codul va intra in vigoare vineri, la ora 2. 00 si va inceta la ora 18. Autoritatile spun ca sunt pregatite pentru orice.

ALERTA DE VREME REA! Cod PORTOCALIU de ninsori si viscol in 11 judete, Cod GALBEN in alte 15 judete (FOTO)

UPDATE: La ora 14. 00 se reuneste comandamentul de urgenta. Meteorologii au anuntat ca va fi cod portocaliu de ninsori in 11 judete din sud-estul tarii, inclusiv in Bucuresti. Cod galbende.

Comandament de IARNA la M.A.I.: Romania, SUB COD PORTOCALIU DE NINSORI SI VISCOL (VIDEO, FOTO)

Noul ministru al Internelor a convocat comandamentul de iarna, dupa ce ANM a anuntat ca vremea se raceste puternic de joi seara. Potrivit meteorologilor, Romania va fi pana in weekend sub cod de.

Alerta meteo de vreme rea: cod portocaliu de viscol puternic in Baragan

Vremea o ia razna in urmatoarele ore. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM) in intervalul 5 ianuarie, ora 22. 00 6 ianuarie, ora 20. 00, sunt asteptate ninsori insemnate cantitativ si local viscolite. Meteorologii au instituit deja un cod galben in 15 judete. in Baragan, de vineri noapte, vremea se inrautateste si a fost emisa avertizare de cod portocaliu.

Codul portocaliu de vreme rea baga Ministerul de Interne in sedinta. Primarii si prefectii, convocati la comandamentul de iarna

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a convocat, la ora 14. 00, la sediul MAI, Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, pentru informari privind evolutia conditiilor meteorologice in perioada urmatoare. Asta dupa ce meteorologii au anuntat ca un Cod portocaliu de viscol va intra in vigoare incepand de vineri.

Romania poate intra sub cod rosu de viscol si ninsori. Ministerul de Interne a convocat comandamentul de iarna

In Romania s-ar putea declara, in urmatoarele ore, un cod rosu de viscol si ninsori, a declarat, joi, Elena Mateescu, directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie.

Peste 6.500 de politisti vor actiona suplimentar in Bucuresti si in judetele sub cod galben si portocaliu de viscol

Peste 6. 500 de politisti vor actiona suplimentar fata de efectivul curent in Bucuresti si in 25 de judete aflate sub avertizare de cod galben si cod portocaliu de ninsori insemnate cantitativ si viscol puternic, pentru prevenirea si gestionarea situatiilor de risc, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )