Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alessandra Stoicescu, mama pentru prima data! Cum arata stirista

B1 B1,
Alessandra Stoicescu, mama pentru prima data! Cum arata stirista

Alessandra Stoicescu si sotul sau a pregatit totul ca la carte pentru venirea pe lume aprimului sau copil. Stirista este in a noua luna de sarcina si asteapta cu nerabdare sa-si ia fetita in. continuă pe B1

PENTRU PRIMA DATA Transgaz primeste rating-ul BBB- cu perspectiva stabila din partea Fitch

Agentia de evaluare internationala Fitch a acordat, pentru prima data, rating-ul BBB- cu perspectiva stabila companiei Transgaz Medias TGN), informeaza transportatorul de gaze naturale printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Si-au scos catelul din casa sa vada ploaia pentru prima data. Reactia patrupedului a fost extrem de haioasa (VIDEO)

Doi tineri si-au cumparat un catel pe care au fost nevoiti sa-l tina in casa o buna perioada de timp, pana cand i-au facut toate vaccinurile. in cele din urma, Pupper a iesit la plimbare.

Impozit de 90% pentru pensiile speciale! Cum arata documentul PSD care taie din banii pentru indemnizatii de lux

Se anunta schimbari pentru pensiile de lux. Acestea ar putea fi impozitate cu nu mai putin de 90%. Cum arata documentul PSD care taie din banii marilor pedanti? Impozit de 90% pentru pensiile speciale Un proiect de act normativ inregistrat deja la Senat propune impozitarea pensiilor mari, nu doar a celor speciale, cu 90% peste .

Sistemul asigurarilor de sanatate functioneaza pentru prima data dupa 19 zile

Sistemul cardului national de sanatate functioneaza pentru prima data dupa 19 zile. Aceasta a fost cea mai grava avariede la darea lui in folosinta, precizeaza HotNews. Joi, reprezentantii CNAS.

Barna, despre o competitie cu Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale: Va fi pentru prima data cand nu avem o batalie intre doua personalitati

Presedintele USR Dan Barna este prezent marti, 16 iulie, la Timisoara pentru a participa la dezbaterea finala a celor patru candidati USR inscrisi in cursa interna pentru a fi desemnati candidatul partidului la functia de primar al Timisoarei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )