Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alessandra Stoicescu a nascut: prima imagine cu bebelusul

Adevărul Adevărul,
Alessandra Stoicescu a nascut: prima imagine cu bebelusul

Prezentatoarea de televiziune Alessandra Stoicescu 43 de ani) a devenit mama luni, 29 iulie. Sotul acesteia, Sergiu Constantinescu, a facut anuntul prin intermediul unei postari in mediul online. continuă pe Adevărul

Alessandra Stoicescu, mama la 43 de ani! Prima imagine cu bebelusul

Alessandra Stoicescu a devenit pentru prima oara mama in aceasta dimineata. In varsta de 43 de ani, proaspata mamica a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa! Iata prima fotografie cu cea mica! .

HOPA! Alessandra Stoicescu A NASCUT! PRIMELE IMAGINI cu fetita vedetei (FOTO)

Bucurie imensa pentru Alessandra Stoicescu si sotul ei, Sergiu Constantinescu! BOMBA MONDENA! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALA DE DUPA GRATII! RAMAS BUN, VALENTINA PELINEL Luni dimineata, frumoasa.

Cornel Ilie a devenit tata pentru a doua oara: prima imagine cu bebelusul si mesajul emotionant al cantaretului FOTO

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie 42 de ani), a devenit tata pentru a doua oara si a postat, in mediul online, prima imagine cu bebelusul, dar si un mesaj emotionant, in care spune ca mamicile sunt Dumnezei, taticii sunt doar simpli oameni. Eliza Ilie 31 de ani), cea care i-a devenit sotie acum patru ani, i-a daruit inca un copil.

Alessandra Stoicescu a devenit mama. Prima imagine cu fetita prezentatoarei

La 43 de ani, Alessandra Stoicescu a devenit pentru prima data mama. Prezentatoarea a nascut, astazi 29 iulie, la o clinica privata din Capitala, iar prima imagine cu fetita a fost facuta publica chiar de catre sotul Alessandrei, Sergiu Constantinescu. Alessandra Stoicescu, mama de fata Alessandra Stoicescu si Sergiu Constantinescu au devenit, astazi .

Alessandra Stoicescu a devenit mama pentru prima data. Sotul ei a pus deja o fotografie cu micuta

Alessandra Stoicescu a devenit luni dimineata mama de fata pentru prima data. Prezentatoarea tv a nascut la o clinica privata din Capitala. Sotul prezentatoarei, Sergiu Constantinescu, a facut deja.

Alessandra Stoicescu a devenit mama pentru prima data. Sotul ei a postat deja o fotografie cu micuta

Alessandra Stoicescu a devenit luni dimineata mama de fata pentru prima data. Prezentatoarea tv a nascut la o clinica privata din Capitala. Sotul prezentatoarei, Sergiu Constantinescu, a facut deja.

ZIUA CEA MARE pentru Alessandra Stoicescu! Vedeta NASTE luni! Imagini SOC de la maternitate (FOTO)

Ziua cea mare pentru Alessandra Stoicescu a sosit! ADIO, MIOARA ROMAN! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI: NU S-A SIMTIT PREA BINE. Luni dimineata, prezentatoarea tv a ajuns la maternitate, unde va.

Cornel Ilie, TATA pentru a doua oara: PRIMA IMAGINE cu bebelusul (FOTO)

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, a devenit tatic pentru a doua oara. partenera sa de viata a adus pe lume un baietel.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )