Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cornel Ilie, TATA pentru a doua oara: PRIMA IMAGINE cu bebelusul (FOTO)

B1 B1,
Cornel Ilie, TATA pentru a doua oara: PRIMA IMAGINE cu bebelusul (FOTO)

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, a devenit tatic pentru a doua oara. partenera sa de viata a adus pe lume un baietel. continuă pe B1

Cornel Ilie a devenit tata pentru a doua oara: prima imagine cu bebelusul si mesajul emotionant al cantaretului FOTO

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie 42 de ani), a devenit tata pentru a doua oara si a postat, in mediul online, prima imagine cu bebelusul, dar si un mesaj emotionant, in care spune ca mamicile sunt Dumnezei, taticii sunt doar simpli oameni. Eliza Ilie 31 de ani), cea care i-a devenit sotie acum patru ani, i-a daruit inca un copil.

Mihai Morar, tata pentru a treia oara. Prima poza de la maternitate!

Mihai Morar a devenit ieri tata pentru a treia oara. Sotia celebrului om de radio si tv a nascut o fetita perfect sanatoasa pe care cei doi au ales sa o numeasca Roua! .

A devenit tata pentru a treia oara! Mihai Morar, prima imagine cu bebelusul

Mihai Morar, prezentator al postului de radio Zu Tv si al emisiunii Rai, da buni! de la Antena Stars, a devenit pentru a treia oara tata. Acesta a postat prima imagine cu micuta sa, careia i-a adresat si un mesaj special. Mihai Morar: Tu esti oceanul dintr-o picatura Devenit pentru a treia oara parinte, Mihai .

Mihai Morar este din nou tatic. Prima imagine cu fetita lui. Cum o cheama si ce mesaj i-a transmis

Mihai Morar a devenit din nou tata in urma cu doar cateva ore. Prezentatorul de la Rai da Buni este bucuros din cale afara si a aratat asta printr-o imagine cat 1000 de cuvinte, alaturi de un catren superb in care i-a urat micutei sale bun venit pe lume. Mihai Morar, de trei ori tatic! .

O cunoscuta stirista din Romania a devenit mamica pentru a doua oara: Andrei e nerabdator sa-si vada fratiorul (FOTO)

Prezentatoarea de la Realitatea TV, Eli Roman, a nascut marti cel de-al doilea sau copil. Sotul stiristei, jurnalistul Stelian Negrea, a facut anuntul pe Facebook.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )