Libnet.ro
UNICEF

17:45

Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane. Ce rol avea fostul sot al Biancai Dragusanu in reteaua de proxeneti a nasului Adrian Tamplaru - REFERAT

Adevărul Adevărul,
Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane. Ce rol avea fostul sot al Biancai Dragusanu in reteaua de proxeneti a nasului Adrian Tamplaru - REFERAT

Alex Bodi cunoscut in presa mondena ca fostul sot al Biancai Dragusanu primea constant sume de bani in cont de la fetele care erau obligate sa se prostitueze in Germania de nasul acestuia, Adrian Constantin Tamplaru, fost locotenent al lui Adrian Clamparu, zis Cap de porc. continuă pe Adevărul

Alex Bodi, arestat pentru 30 de zile. Milionarul, denuntat chiar de fosta sotie, pe care ar fi traficat-o

Apar noi detalii din dosarul arestarii lui Alex Bodi, partenerul Biancai Dragusanu. Se pare ca milionarul si-ar fi obligat fosta sotia sa se prostitueze timp de doi ani, in Germania. in plus, chiar aceasta.

Alex Bodi, arestat pentru 30 de zile in dosarul de trafic de persoane si proxenetism

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat preventiv, joi seara, in dosarul deschis pentru trafic de persoane si proxenetism. Tribunalul Craiova a decis, joi, arestarea preventiva pentru 30 de zile a opt persoane retinute inca de miercuri, dupa perchezitii facute in mai multe judete din tara.

Alex Bodi, retinut pentru 24 de ore. Ce a declarat avocatul lui. Detalii de ultim moment despre fostul sot al Biancai Dragusanu

A fost o zi grea pentru Alex Bodi, dupa ce acesta a fost ridicat chiar din propria sa vila din Capitala, cu mascatii. Alex Bodi este cercetat intr-un amplu dosar de trafic de persoane si proxenetism. Astfel, miercuri, in jurul orei 17. 00, Alex Bodi a fost adus la DIICOT Craiova, pentru a fi audiat de .

Alex Bodi, retinut pentru 24 de ore. Fostul sot al Biancai Dragusanu ar fi facut parte dintr-o retea de trafic de persoane (VIDEO)

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Draguasanu, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce miercuri dimineata a fost condus la audieri, numele lui fiind parte dintr-un dosar de trafic de persoane si santaj din care.

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost retinut pentru trafic de persoane si santaj. Imagini din timpul retinerii

La finalul unei zile in care au fost mobilizati sute de politisti din intreaga tara intr-un dosar de crima organizata, vin si primele rezultate ale anchetei. Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost retinut pentru 24 de ore, iar pe numele sau va fi facuta o propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

De cand facea, de fapt, Alex Bodi trafic de carne vie. Detalii halucinante din dosar

Milionarul Alex Nicolae Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, ar fi facut trafic de carne vie din 2014, sustin procurorii DIICOT, sursa citata de Gandul. Afaceristul i-ar fi cunoscut in acest context si pe oamenii interlopului sibian Adrian Tamplaru, aderand ulterior la gruparea acestuia. Milionarul Alex Bodi, retinut pentru proxenetism. Membrii gruparii ar fi racolat .

Imagini socante cu Alex Bodi in duba de politie. Ce se intampla chiar acum cu fostul sot al Biancai Dragusanu. Detalii de ultima ora

Imagini socante cu Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, in duba de politie. Afaceristul din Medias ar fi fost implicat intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism si urmeaza sa afle daca va fi sau nu arestat preventiv pentru 30 de zile. Clipe grele pentru Alex Bodi: va fi sau nu arestat pentru .

Fostul sot al Biancai Dragusanu, retinut de procurori intr-un dosar de trafic de persoane si santaj Cum actiona gruparea din care facea parte Alex Bodi

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost retinut miercuri seara de catre procurorii DIICOT Craiova, intr-un dosar in care mai multi interlopi sunt acuzati ca, prin metoda loverboy, au recrutat tinere pentru prostitutie. Potrivit DIICOT, gruparea a fost condusa din penitenciar, iar victimele erau duse in tari precum Germania, Spania sau Italia, unde erau tinute in imobile inchiriate si transportate zilnic la locurile unde erau obligate sa practice prostitutia, erau permanent controlate si supravegheate, iar sumele de bani erau luate in totalitate de membrii gruparii.

Bianca Dragusanu, prima declaratie dupa arestul lui Alex Bodi. Ce a spus despre fostul sot

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Draguasanu, a fost retinut pentru 30 zile, dupa cemiercuri dimineata a fost condus la audieri, fiind implicat intr-undosar de trafic de persoane si santaj din care.

Ce acuzatii i se aduc, de fapt, lui Alex Bodi. Este un dosar extrem de greu. Detalii nebanuite din ancheta

Alex Bodi a fost ridicat de mascati miercuri dimineata, in urma unor perchezitii DIICOT vizand grupari infractionale organizate implicate in trafic de droguri, de persoane, proxenetism, camatarie si santaj. Conform surselor Observator, fostul sot al Biancai Dragusanu este acuzat ca obliga tinere sa se prostitueze in Germania. La sediul DIICOT din Craiova vor fi aduse .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )