Libnet.ro
UNICEF

22:00

Alex Bodi se insoara din nou. E oficial, cand va face anuntul: Bianca Dragusanu sigur nu se bucura

Playtech Playtech,
Alex Bodi se insoara din nou. E oficial, cand va face anuntul: Bianca Dragusanu sigur nu se bucura

Desi cu pobleme si dosare penale, Alex Bodi a decis sa o ia de sotie pe Daria Radionova. Vestea despre viitorul mariaj nu a fost facuta public, inca, dar rusoaica Radionova este sigura ca asa va fi. Cand, cum si unde, ramane de aflat. Daria Radionova, in al noualea cer de fericire Dupa despartirea de . continuă pe Playtech

Alex Bodi, mesaj subtil pentru contestatari. Afaceristul a fost extrem de profund

Aceasta perioada nu este chiar roz pentru Alex Bodi, insa milionarul este ferm convins ca va trece peste toate acestea si ca va iesi nevinovat. Omul de afaceri le-a dat o replica celor care ii doresc raul. Alex Bodi, mesaj subtil pentru contestatari Alex Bodi, fiind un personaj foarte controversat in ultima vreme, nu a .

Alex Bodi, replica pentru Bianca Dragusanu dupa ce blonda a fost amenintata. Cuvintele sunt dureroase

Si daca i-a fost rostit numele, si-a facut aparitia. Bianca Dragusanu a depus plangere la Politie, marti seara, dupa ce un individ a amenintat ca le va agresa pe ea si fiica acesteia. Printre primele intrebari ale jurnalistilor aflati la fata locului s-a numarat una legata de o posibila pista pe care ar merge blondina.

Anul scolar 2020-2021. E oficial, cand revin elevii la scoala, de fapt

Anul scolar 2020-2021 este unul pus sub semnul incertitudinii, la fel cum s-a intamplat si anul trecut. La inceputul anului 2021 CNSU anunta prelungirea predarii in online. Ulterior noul ministru, Sorin Cimpeanu anunta ca din 8 februarie se revine in clase. Anul scolar 2020-2021, scenarii si semne de intrebare Desi suntem inca cu o incidenta .

Tiger Woods are din nou probleme de sanatate

Fanii jucatorului american Tiger Woods vor trebui sa mai astepte pana cand il vor vedea din nou pe acesta evoluand in circuitul PGA.

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea, din nou, in Romania. Cu ce ne vom confrunta

De saptamana viitoare se schimba vremea in Romania, spun meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie. insa, in weekend, temperaturile vor fi mai crescute decat cele normale pentru aceasta perioada a anului. Alerta meteo ANM. Se schimba vremea, din nou, in Romania Potrivit, specialistilor ANM, temperaturile din weekendul viitor vor atinge valori de pana la 15 grade .

Science News: Oameni de stiinta germani au facut un soarece paralizat sa mearga din nou

Cercetatori germani au restabilit o legatura neurala considerata pana in prezent ireparabila la mamifere, utilizand o proteina de sinteza injectata in creierul unui soarece paralizat de leziuni ale maduvei spinarii si pe care l-au facut sa mearga din nou, informeaza Reuters.

Lansarea No Time to Die, ultimul film James Bond, a fost amanata din nou

No Time to Die, ultimul film al francizei James Bond si unul dintre cele mai asteptate lungmetraje din 2021, a fost amanat din nou, anunta CNN.

Oamenii de stiinta germani au reusit sa faca soareci paralizati sa mearga din nou

Oamenii de stiinta germani au reusit sa faca soareci paralizati dupa leziuni la nivelul coloanei vertebrale sa mearga din nou, restabilind o legatura neuronala considerata pana acum ireparabila la mamifere.

Poluarea din Bucuresti, din nou la cote record marti seara: Locuitorii din mai multe zone ale Capitalei au fost afectati

Poluarea din Bucuresti a atins din nou cote alarmante, marti seara, atunci cand Platforma pentru masurarea calitatii aerului din Capitala, Aerlive. ro, a inregistrat un nivel foarte ridicat al poluarii.

Ben Affleck n-are noroc in iubire. Actorul este singur din nou

La cei 48 de ani, Ben Affleck pare sa nu-si gaseasca linistea atunci cand vine vorba de iubire. Acto.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )