Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alex Gaudino si Nicole Scherzinger au lansat videoclipul piesei Missing You!

Devorator Monden Devorator Monden,
Alex Gaudino si Nicole Scherzinger au lansat videoclipul piesei Missing You!

DJ-ul italian si fosta membra a formatiei Pussycat Dolls revin in atentia noastra cu o noua piesa, Missing You, o colaborare ce este inclusa pe ultimul album lansat de Alex Gaudino, Doctor Love. Pentru acest single, cei doi artisti au filmat si un clip a carui premiera a avut loc pe patru septembrie. Dansul, muzica . continuă pe Devorator Monden

Michelle Williams a lansat videoclipul piesei If We Had Your Eyes!

Fosta membra Destinys Child revine in atentia noastra cu un nou single, primul extras de pe viitorul sau album, Journey To Freedom, piesa pentru care artista a filmat si un clip. If We Had Your Eyes, care aduce destul de mult cu stilul abordat de fosta formatie a lui Michelle, beneficiaza de un clip care .

Eliza Doolittle a lansat videoclipul piesei Let It Rain!

Tanara artista britanica lanseaza incontinuu noi single-uri prin care isi promoveaza viitorul material de studio, intitulat In Your Hands. Dupa Big When I Was Little si Waste Of Time a venit randul piesei Let It Rain sa fie lansata ca single si sa beneficieze de un videoclip. Eliza Doolittle mizeaza si pe acest clip, ca .

Lawson au lansat videoclipul piesei Juliet!

Formatia britanica a revenit in atentia publicului cu un nou single, Juliet, pentru care au filmat si un clip. In cadrul acestuia apare ca invitata speciala modelul Kelly Brook pe care membrii formatiei o admira foarte mult, asa cum reiese din declaratiile acestora. Actiunea clipului are loc intr-un local retro pe scena caruia cei patru .

BtoB revin cu videoclipul piesei Thriller!

Un nou single, un nou clip si un nou EP! Acestea sunt surprizele pregatite de membrii formatiei BtoB pentru fanii lor. Thriller este primul single extras de pe EP-ul cu acelasi nume, al treilea din cariera formatiei, care va fi lansat pe noua septembrie. Clipul piesei Thriller a avut premiera pe patru septembrie pe contul .

HOT! Marius Nedelcu lanseaza videoclipul piesei Love You Too!

Dragoste, deceptie si neimpartasirea sentimentelor uneori dragostea poate fi privita ca un blestem si nu ca o implinire, iarMarius Nedelcune spune o trista poveste de iubire in cel mai recentvideoclipal sau. Piesa Love You Too reprezinta un pas inainte in evolutia muzicala a lui Marius. In plus, vine la pachet cu o noua imagine, mai .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )