Libnet.ro
UNICEF

15:45

Alex Plangu, concurent la X Factor, se lupta pentru viata in spital. Se numara printre victimele din club Colectiv

Antena3 Antena3,
Alex Plangu, concurent la X Factor, se lupta pentru viata in spital. Se numara printre victimele din club Colectiv

In aceasta vara, la auditiile X Factor a reusit sa stranga trei de Da, dupa ce a impresionat juriul si publicul cu energia sa debordanta. continuă pe Antena3

Concurentul X Factor ranit in Colectiv: Alex Plangu, unul dintre supravietuitorii incendiului, a interpretat o piesa din repertoriul trupei Vita de Vie

Concurentul X Factor ranit in Colectiv. Alex Plangu, unul dintre supravietuitorii incendiului din club, a intepretat in fata juriului de la X Factor piesa Basul si cu toba mare din repertoriul trupei Vita de Vie, in timp ce un pusti de 17 ani, care a fost abandonat de mama sa la varsta de numai 1 an si si-a gasit refugiul in muzica, a impresionat prin talentul sau.

X Factor prezinta momentul de la auditii al lui Alex Plangu, unul dintre supravietuitorii incendiului din Colectiv

Telespectatorii Antena 1 pot vedea, in editia de astazi a show-ului X Factor, momentul de la auditii al lui Alex Plangu, unul dintre supravietuitorii incendiului din clubul Colectiv.

Povestea concurentului X Factor ranit in Colectiv: cum s-a apucat Alex Plangu de muzica

X Factor a prezentat, vineri seara, momentul artistic al lui Alexandru Plangu 26 de ani), unul dintre tinerii raniti grav in incendiul izbucnit weekendul trecut in Clubul Colectiv. Tanarul, care a suferit arsuri de gradul II, fiind operat in urma cu cateva zile, a martusit in fata juriului de unde a pornit pasiunea sa pentru muzica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )