Libnet.ro
UNICEF

09:01

Alex Velea a dat o noua lovitura in Romania. L-a furat pe cel mai dorit om din showbiz

Playtech Playtech,
Alex Velea a dat o noua lovitura in Romania. L-a furat pe cel mai dorit om din showbiz

Razboiul anului in muzica face victime colaterale. Dupa ce s-a certat cu Mario Fresh, Lino Golden si Abi Talent, iubitul Antoniei si-a concediat si impresarul. Alex Velea l-a furat acum pe cel mai dorit om din showbiz. Alex Velea il are ca impresar pe cel mai dorit om din showbiz Cum Madalin Mosoiu a fost . continuă pe Playtech

Cum i-a cerut scuze Mario Fresh lui Alex Velea! I-a dat o porecla de care sigur nu mai scapa

Mircuri, Alex Velea a postat prin intermediul unui clip, un mesaj cu privire la scandalul din ultima perioada dintre el, Mario Fresh si Lino Golden. in urma acestui mesaj, Mario Golden a tinut sa-i multumeasca celui care l-a lansat. Cum i-a cerut scuze Mario Fresh lui Alex Velea Iubitul Antoniei, a explicat miercuri intr-un video, .

Alex Velea l-a facut praf pe Lino Golden. De ce s-ar fi impacat cu Abi Talent, de fapt VIDEO

Intr-un clip postat pe canalul sau de YouTube, Alex Velea a explicat ce s-a intamplat intre el, Lino Golden si Mario Fresh. Artistul a facut declaratii despre prietenia celor doi. Alex Velea l-a facut praf pe Lino Golden Miercuri, iubitul Antoniei a explicat printr-un clip postat pe YouTube, cum s-a produs ruptura dintre ei. Alex .

Alex Velea i-a atacat fara mila pe Mario Fresh si Lino Golden. Ce piesa le-a dedicat, cuvant cu cuvant

Scandalul din ultima perioada dintre Alex Velea si fosta trupa formata din Mario Fresh si Lino Golden, este inca in trend. Mai nou, Velea, cel care i-a lansat pe cei doi pustani in lumea muzicii i-a pus la colt fara mila. Alex Velea i-a atacat fara mila pe Mario Fresh si Lino Golden Mai precis, .

Abi Talent continua razboiul cu Alex Velea. Ce a putut sa-i faca noului protejat

Abi Talent continua razboiul cu Alex Velea. Punctul nevralgic a fost de aceasta data Mathias Alexandro alias Blackmatias, noul favorit al lui Alex Velea si parte a grupului Golden Gang. Tanarul artist a iesit sifonat din aceasta poveste, dar gestul lui a fost, totusi, apreciat de mentorul sau. Scandalul ia amploare. Razboiul dintre Abi Talent .

Ruptura Alex Velea Mario Fresh Lino Golden. Artistul a renuntat si la manager.

Dupa o prietenie frumoasa si o colaborare de lunga durata, Alex Velea, Mario Fresh si Lino Golden au hotarat recent sa isi separe drumurile. Mai mult, artistul a renuntat si la manager. Iata aici toate detaliile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )