Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ruptura Alex Velea Mario Fresh Lino Golden. Artistul a renuntat si la manager.

ADPM ADPM,
Ruptura Alex Velea Mario Fresh Lino Golden. Artistul a renuntat si la manager.

Dupa o prietenie frumoasa si o colaborare de lunga durata, Alex Velea, Mario Fresh si Lino Golden au hotarat recent sa isi separe drumurile. Mai mult, artistul a renuntat si la manager. Iata aici toate detaliile. continuă pe ADPM

Antonia a spus adevarul! Ce i-a facut Alexia Eram, de fapt. La fel a procedat si Mario Fresh

Scandalul dintre Alex Velea, Mario Fresh, Lino Golden si Abi Talent nu pare sa fi ajuns la final. Dupa ce iubitul Antoniei a explicat, printr-un video postat pe YouTube, ce s-a intamplat de fapt intre ei, bruneta a spus adevarul! Alex Velea, despre motivul rupturii Golden Boys Dupa ce presa de monden din Romania a .

Alex Velea a dat o noua lovitura in Romania. L-a furat pe cel mai dorit om din showbiz

Razboiul anului in muzica face victime colaterale. Dupa ce s-a certat cu Mario Fresh, Lino Golden si Abi Talent, iubitul Antoniei si-a concediat si impresarul. Alex Velea l-a furat acum pe cel mai dorit om din showbiz. Alex Velea il are ca impresar pe cel mai dorit om din showbiz Cum Madalin Mosoiu a fost .

Alex Velea i-a atacat fara mila pe Mario Fresh si Lino Golden. Ce piesa le-a dedicat, cuvant cu cuvant

Scandalul din ultima perioada dintre Alex Velea si fosta trupa formata din Mario Fresh si Lino Golden, este inca in trend. Mai nou, Velea, cel care i-a lansat pe cei doi pustani in lumea muzicii i-a pus la colt fara mila. Alex Velea i-a atacat fara mila pe Mario Fresh si Lino Golden Mai precis, .

De ce a rupt Velea colaborarea cu Mario Fresh si Lino Golden, de fapt. Ce gest urat au facut cei doi

Scandalul urias dintre Velea si cei doi fii adoptivi inca trezeste nenumarate semne de intrebare in randul fanilor. Ce s-a intamplat intre artisti si de ce partenerul Antoniei a rupt colaborarea cu cei pe care candva i-a ajutat sa ajunga atat de sus. Velea vs. Mario Fresh si Lino Golden: de unde a pornit scandalul .

Alex Velea l-a facut praf pe Lino Golden. De ce s-ar fi impacat cu Abi Talent, de fapt VIDEO

Intr-un clip postat pe canalul sau de YouTube, Alex Velea a explicat ce s-a intamplat intre el, Lino Golden si Mario Fresh. Artistul a facut declaratii despre prietenia celor doi. Alex Velea l-a facut praf pe Lino Golden Miercuri, iubitul Antoniei a explicat printr-un clip postat pe YouTube, cum s-a produs ruptura dintre ei. Alex .

Cum i-a cerut scuze Mario Fresh lui Alex Velea! I-a dat o porecla de care sigur nu mai scapa

Mircuri, Alex Velea a postat prin intermediul unui clip, un mesaj cu privire la scandalul din ultima perioada dintre el, Mario Fresh si Lino Golden. in urma acestui mesaj, Mario Golden a tinut sa-i multumeasca celui care l-a lansat. Cum i-a cerut scuze Mario Fresh lui Alex Velea Iubitul Antoniei, a explicat miercuri intr-un video, .

Razboiul dintre Velea si Lino Golden a trecut la alt nivel. Amenintari violente ale fostului protejat

Se pare ca scandalul dintre Alex Velea si fostul sau protejat, Lino Golden nu s-a terminat. Iar anuntul separarii de mentorul lor a degenrat intr-un adevarat sir lung de acuza, si de-o parte sid e alta. Razboiul dintre Velea si Lino Golden a trecut la alt nivel Dupa ultimele dezvaluiri legate de scandalul dintre Alex .

Abi Talent continua razboiul cu Alex Velea. Ce a putut sa-i faca noului protejat

Abi Talent continua razboiul cu Alex Velea. Punctul nevralgic a fost de aceasta data Mathias Alexandro alias Blackmatias, noul favorit al lui Alex Velea si parte a grupului Golden Gang. Tanarul artist a iesit sifonat din aceasta poveste, dar gestul lui a fost, totusi, apreciat de mentorul sau. Scandalul ia amploare. Razboiul dintre Abi Talent .

Alexia Eram, facuta de ras in emisiunea lui Maruta chiar de Mario Fresh. Ce a putut sa zica iubitul ei despre ea

Alexia Eram a fost prinsa mintind de catre Catalin Maruta. Astfel, fiica Andreei Esca a promis ca va veni in emisiunea lui Catalin Maruta cu permisul auto luat, insa acest lucru nu s-a mai intamplat. Alexia Eram, facuta de ras in emisiunea lui Maruta chiar de Mario Fresh Mai mult decat atat, Mario Fresh a .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )