Libnet.ro
UNICEF

08:01

Alex Zanardi a fost transferat din nou la terapie intensiva

Hotnews Hotnews,
 Alex Zanardi a fost transferat din nou la terapie intensiva

Campionul paralimpic Alex Zanardi, care, marti, a fost transportat de la spitalul din Siena la un centru de recuperare, a fost transferat, vineri, la terapie intensiva, din cauza instabilitatii conditiilor sale clinice. continuă pe Hotnews

Dezastru total! in Capitala nu mai sunt locuri la Terapie Intensiva!

Un pacient in stare grava, care are nevoie de terapie intensiva, a fost transferat, vineri, din Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala la Spitalul de Urgenta din Craiova, ca urmare a atingerii capacitatii maxime de internare pe sectiile de ATI COVID, din Bucuresti, potrivit DSU.

Alex Zanardi a depasit perioada critica. Italianul va incepe recuperarea

Fostul pilot de Formula 1 si campion paralimpic Alex Zanardi, ranit grav intr-un accident luna trecu.

994 de noi imbolnaviri si 36 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. Aproape 300 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 39. 133 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 994 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 074 de decese, din care 36 in ultimele 24 de ore. 454 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 297. in ultimele 24 de ore s-au efectuat 17. 204 teste.

COVID-19: Nu mai sunt locuri la terapie intensiva in Bucuresti

Sectiile de terapie intensiva pentru bolnavii COVID-19 din Bucuresti sunt la capacitate maxima, astf.

NELU TATARU: Pragul rosu este sa avem 2.000 de cazuri in terapie intensiva, ceea ce nu vad previzibil in acest moment

Ministrul Nelu Tataru a vorbit si despre cel mai grav scenariu in criza coronavirusului, cel in care numarul de pacienti din terapie intensiva ar ajunge la 2. 000, cat este numarul de paturi de ATI pentru pacientii in stare grava.

Romania a depasit in premiera pragul de 300 de pacienti COVID in Terapie Intensiva. Nelu Tataru: Pragul rosu va fi cand vom avea 2.000 de cazuri in ATI

Romania va atinge pragul rosu in momentul in care va avea 2. 000 de pacienti COVID in Terapie Intensiva, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in ziua in care numarul pacientilor infectati cu SARS-CoV2 internati in sectiile ATI din Romania a depasit, in premiera de la debutul epidemiei, pragul de 300.

Raed Arafat: Orice creste a bilantului inseamna o presiune mai mare pe sectiile de terapie intensiva si mai multe decese. Dupa toate campaniile si controversele, lumea si-a pierdut spiritul de solidaritate si conformare (VIDEO)

Orice crestere a numarului de cazuri de COVID-19 inseamna automat si o presiune mai mare pentru sectiile de terapie intensiva, dar si inmultirea deceselor, a explicat secretarul de stat Raed Arafat, seful.

Raed Arafat: Orice crestere a bilantului inseamna o presiune mai mare pe sectiile de terapie intensiva si mai multe decese. Dupa toate campaniile si controversele, lumea si-a pierdut spiritul de solidaritate si conformare (VIDEO)

Orice crestere a numarului de cazuri de COVID-19 inseamna automat si o presiune mai mare pentru sectiile de terapie intensiva, dar si inmultirea deceselor, a explicat secretarul de stat Raed Arafat, seful.

EXCLUSIV Protest al medicilor de Terapie Intensiva privind detasarile la Institutul Matei Bals. Adrian Streinu Cercel, acuzat de abuz de putere: Acolo este o feuda. Sectia ATI e condusa abuziv de catre un doctor care nu are pregatire

EXCLUSIV Societatea Romana de Anestezie-Terapie Intensiva SRATI) a anuntat ca se opuneoricarei viitoare forme de detasare voluntara sau nu a personalului de specialitate ATI medici si asistente) in.

DOCUMENT Medicii de Terapie Intensiva se opun detasarii in sectia ATI a Institutului Bals, condusa ilegal de 11 ani de un medic fara nicio expertiza in ATI, ca urmare a abuzului de putere al lui Streinu-Cercel

Societatea Romana de Anestezie-Terapie Intensiva, care reuneste medicii ATI din Romania, anunta ca se opune si protesteaza energic impotriva oricarei viitoare forme de detasare voluntara sau nu) a personalului de specialitate ATI medici si asistente) in sectia ATI a Institutului de Boli Infectioase Matei Bals. Motivul: de peste 11 ani, ca urmare a abuzului de putere al prof. dr. Adrian-Streinu-Cercel, sectia ATI de la Matei Bals este condusa ilegal cu delegatie) de catre dr. Doina Iovanescu medic primar de boli infectioase, fara nici un fel de expertiza in specialitatea ATI!, se arata intr-o scrisoare de protest a Societatii Romane de ATI adresata lui Raed Arafat, document obtinut de HotNews. ro. De asemenea, semnatarii documentului arata ca avem semnale ca exista pacienti care au decedat in sectiile ATI cu boala COVID-19 si nu au primit nici un fel de medicatie antivirala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )