Libnet.ro
UNICEF

20:30

NELU TATARU: Pragul rosu este sa avem 2.000 de cazuri in terapie intensiva, ceea ce nu vad previzibil in acest moment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NELU TATARU: Pragul rosu este sa avem 2.000 de cazuri in terapie intensiva, ceea ce nu vad previzibil in acest moment

Ministrul Nelu Tataru a vorbit si despre cel mai grav scenariu in criza coronavirusului, cel in care numarul de pacienti din terapie intensiva ar ajunge la 2. 000, cat este numarul de paturi de ATI pentru pacientii in stare grava. continuă pe Ziarul Bursa

COVID-19. Nelu Tataru: Pragul rosu este sa avem 2.000 de cazuri la terapie intensiva

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a vorbit vineri, 24 iulie, despre un posibil scenariu negru in timpul pandemiei. in cadrul conferintei de presa sustinute la Iasi, ministrul Sanatatiia.

Nelu Tataru a recunoscut! Care este adevarul despre cele 994 de cazuri raportate?

Grupul de Comunicare Strategica a informat ca, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate alte 994 noi cazuri de imbolnavire. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut astazi o declaratie din care reiese ca Grupul de Comunicare a gresit cand a trimis informarea zilnica.

Romania a depasit in premiera pragul de 300 de pacienti COVID in Terapie Intensiva. Nelu Tataru: Pragul rosu va fi cand vom avea 2.000 de cazuri in ATI

Romania va atinge pragul rosu in momentul in care va avea 2. 000 de pacienti COVID in Terapie Intensiva, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in ziua in care numarul pacientilor infectati cu SARS-CoV2 internati in sectiile ATI din Romania a depasit, in premiera de la debutul epidemiei, pragul de 300.

Nelu Tataru a explicat care ar fi cea mai grava situatie pentru Romania. Ce este pragul rosu

Nelu Tataru a transmis, joi seara, un avertisment dur pentru cetatenii romani. Tara noastra ar putea ajuge la situatia disperata in care se aflatu, acum cateva luni, Italia si Spania. Mai mult, starea de urgenta ar putea reveni, daca unii dintre noi vor incerca si vor vrea cu tot dinadinsul, dupa cum spune oficialul. Acesta .

Nelu Tataru, anunt infricosator despre revenirea la starea de urgenta: Traim un alt episod pe care nu l-a dorit nimeni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a vorbit in cursul serii de joi despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri. Potrivit acestuia, numarul testelor pozitive nu este o surpriza, avand in vedere toti factorii care au condus la transmiterea comunitara accentuata. O parte din vina o avem cu totii Nelu Tataru a intrat in direct, printr-o convorbire .

PeBloguri: Deputatul Steluta Cataniciu solicita demisia ministrului Nelu Tataru, dupa ce acesta a spus ca Romania este ciuma Europei

Deputatul PPU social-liberal) Steluta Cataniciu ii cere demisia ministrului Nelu Tataru, dupa ce acesta a spus, miercuri, ca daca ne uitam in toata Europa si in toata lumea nu avem cum sa mai fim subiectivi. Am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectand niste reguli sau instigand sa nu respectam niste reguli.

Mesajul dur al lui Nelu Tataru. Suntem ciuma Europei!

Nelu Tataru vine cu un mesaj extrem de dureros pentru romani, dupa ce Romania si-a batut reordul de persoane infectate de pe teritoriu. Ministrul Sanatatii este extrem de dezamagit de noile vesti. Nelu Tataru, mesaj dur: Suntem ciuma Europei! Radiografia Romaniei din cadrul crizei sanitare arata mai rau pe zi ce trece. Grupul de Comunicare .

Nelu Tataru: in Bucuresti sunt in total 1.221 de paturi pentru pacientii COVID

221 de paturi este capacitatea totala de primire a pacientilor COVID in spitalele din Bucuresti in acest moment, insa numarul de paturi alocate bolnavilor infectati cu noul coronavirus ar putea creste in perioada urmatoare, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru: Am ajuns ciuma Europei

Nelu Tataru, ministrul sanatatii, este convins ca doar o supra-populare a sectiilor de terapie inten.

Cate cazuri noi de infectare sunt, de fapt, in Romania. Nelu Tataru, reactia care schimba tot

Intr-un comunicat dat astazi publcitatii de Grupul de Comnicare Strategica se anuntau 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la testele pentru noul coronavirus. La intlnirea cu presa, in schimb, ministrul Nelu Tataru nu a confirmat si nici infirmat aceasta informatie, ceea ce pune sub semnul intrebarii raportul GCS. Cate cazuri noi de infectare .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )