Libnet.ro
UNICEF

06:45

Alexander Adamescu a fost eliberat din inchisoarea Wandsworth

Antena3 Antena3,
 Alexander Adamescu a fost eliberat din inchisoarea Wandsworth

Pe 6 martie 2019, judecatoarea Philippa Whipple, de la inalta Curte de Justitie din Marea Britanie, a decis inlocuirea masurii de arestare preventiva a lui Alexander Adamescu si detinere a acestuia in. continuă pe Antena3

Alexander Adamescu a fost ELIBERAT, pana la decizia definitiva privind extradarea in Romania

Alexander Adamescu a iesit din inchisoarea Wandsworth. Decizia a fost luata de judecatoarea Philippa Whipple, de la inalta Curte de Justitie din Marea Britanie, in data de 6 martie 2019, si va fi mentinuta.

Tanarul care a ucis cinci persoane intr-o statie de autobuz din Braila, a fost eliberat din inchisoare

Tanarul de 29 de ani, care a ucis cinci oameni cu masina intr-o statie de autobuz din Braila, in 2016, a fost eliberat conditionat din inchisoare. Decizia a fost luata de Judecatoria Braila in febru.

Carlos Ghosn a fost eliberat pe cautiune, dupa 108 zile petrecute in inchisoarea din Tokyo

Carlos Ghosn, fostul sef al Renault - Nissan, a fost eliberat miercuri din inchisoare dupa plata unei cautiuni de 9 milioane dolari. Arestarea sa a fost o mare surpriza, iar detentia sa a dat nastere unor dezbateri despre sistemul judiciar japonez unde cei acuzati sunt tinuti mult timp in inchisoare pana la proces.

Carlos Ghosn, fostul sef al Renault si Nissan, a fost eliberat pe cautiune

Carlos Ghosn, fostul director general al companiilor Nissan si Renault, a fost eliberat miercuri in Japonia dupa mai mult de trei luni de arest, in schimbul unei cautiuni de un miliard de yeni circa 8,9 milioane de dolari), relateaza BBC.

Magistrat de la Curtea de Apel Cluj eliberat din functie. Este acuzat ca a adus atingere onoarei sau probitatii profesionale

Judecatorul Sergiu-Leon Rus de la Curtea de Apel Cluj a fost eliberat din functie ca urmare a excluderii din magistratura. Consiliul Superior al Magistraturii l-a acuzat de manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei si de atitudini nedemne in timpul exercitarii atributiilor.

PRIN DECRET PREZIDENTIAL: Judecatorul Sergiu Leon Rus, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Cluj a lui Sergiu Leon Rus.

Neymar acuza arbitrajul dupa ce PSG a fost eliminata din Champions League: Este o rusine. Nu a fost nimic, niciun penalty

Brazilianul Neymar, atacantul-vedeta al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, care nu s-a aflat in teren la meciul cu Manchester United 1-3) din cauza unei accidentari, a tunat impotriva arbitrajului pe care l-a considerat defavorabil la adresa parizienilor si l-a descris drept 'o rusine', relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )