Libnet.ro
UNICEF

18:15

Alexander Adamescu a fost ELIBERAT, pana la decizia definitiva privind extradarea in Romania

B1 B1,
Alexander Adamescu a fost ELIBERAT, pana la decizia definitiva privind extradarea in Romania

Alexander Adamescu a iesit din inchisoarea Wandsworth. Decizia a fost luata de judecatoarea Philippa Whipple, de la inalta Curte de Justitie din Marea Britanie, in data de 6 martie 2019, si va fi mentinuta. continuă pe B1

Alexander Adamescu a fost eliberat din inchisoarea Wandsworth

Pe 6 martie 2019, judecatoarea Philippa Whipple, de la inalta Curte de Justitie din Marea Britanie, a decis inlocuirea masurii de arestare preventiva a lui Alexander Adamescu si detinere a acestuia in.

Tanarul care a ucis cinci persoane intr-o statie de autobuz din Braila, a fost eliberat din inchisoare

Tanarul de 29 de ani, care a ucis cinci oameni cu masina intr-o statie de autobuz din Braila, in 2016, a fost eliberat conditionat din inchisoare. Decizia a fost luata de Judecatoria Braila in febru.

Carlos Ghosn a fost eliberat pe cautiune, dupa 108 zile petrecute in inchisoarea din Tokyo

Carlos Ghosn, fostul sef al Renault - Nissan, a fost eliberat miercuri din inchisoare dupa plata unei cautiuni de 9 milioane dolari. Arestarea sa a fost o mare surpriza, iar detentia sa a dat nastere unor dezbateri despre sistemul judiciar japonez unde cei acuzati sunt tinuti mult timp in inchisoare pana la proces.

Carlos Ghosn, fostul sef al Renault si Nissan, a fost eliberat pe cautiune

Carlos Ghosn, fostul director general al companiilor Nissan si Renault, a fost eliberat miercuri in Japonia dupa mai mult de trei luni de arest, in schimbul unei cautiuni de un miliard de yeni circa 8,9 milioane de dolari), relateaza BBC.

SUCIU, DUPA DECIZIA CCR PRIVIND BUGETUL: Presedintele trebuie sa dea niste explicatii

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Daniel Suciu, a declarat astazi, dupa respingerea de catre CCR a sesizarii privind bugetul de stat, ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa dea explicatii si sa nu trimita inapoi in Parlament actul normativ.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )