Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alexandra, o fata de 15 ani, din Timisoara, a disparut fara urma. Familia o cauta in disperare

Antena3 Antena3,
Alexandra, o fata de 15 ani, din Timisoara, a disparut fara urma. Familia o cauta in disperare

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza verificari in vederea depistarii unei minore in varsta de 15 ani, disparute de pe raza municipiului Timisoara. La data de 6 noiembrie,. continuă pe Antena3

Roxana are 15 ani si a disparut fara urma din Arad. Fata este de negasit de mai bine de 24 de ore

Iasmina Roxana Olariu, in varsta de 15 ani,este cautata de politistii aradeni dupa ce, in dimineata de 6 noiembrie, a plecat de ladomiciliulei din Arad si nu s-a mai intors. Adolescenta.

Adolescenta de 15 ani si-a ucis fara mila fratele vitreg. A fugit de la locul faptei, iar apoi a urmat o adevarata aventura. E incredibil ce s-a petrecut apoi

Politia germana a arestat o fata de 15 ani acuzata de uciderea fratelui ei vitreg in varsta de trei ani si jumatate pe care l-ar fi injunghiat mortal, a anuntat joi un purtator de cuvant al politiei din.

Secretarul unei primarii din Bacau, disparut de 5 zile. Cum a fost vazut ultima data

Barbatul a disparut la inceputul acestei luni, iar apropiatii sai il cauta cu disperare. Toti cei care l-au vazut sau care il intalnesc pe secretarul primariei din judetul Bacau sunt rugati sa sune la numarul de urgenta 112 si sa raporteze acest lucru. Barbatul care a disparut fara urma se numeste Petre Hoborici, iar familia .

Cazul care a ingrozit Irlanda. Doi adolescenti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni din istoria Irlandei care au fost condamnati pentru crima, dupa ce au ucis o fata de 14 ani

Doi adolescenti au fost condamnati pe viata, respectiv la 15 ani, pentru uciderea unei fete pe care au ademenit-o intr-o casa abandonata, au batut-o cu salbaticie si agresat-o sexual intr-un caz care a oripilat Irlanda. Cei doi baieti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni care au fost condamnati vreodata in Irlanda, relateaza The Guardian.

Cine este Lucifer, barbatul din Giurgiu care a supus o fata 16 ani unui ritual satanic. Specialistii spun ca nu sufera de o boala psihica

Un caz socant a cuprins ieri toata tara. O minora din Giurgiu a fost supusa la un ritual satanic. Agresorul este un tanar in varsta de 25 de ani. Scenele sunt de-a dreptul terificante, croite dupa un joc bolnav initiat de barbat. Cine este cel care a abuzat-o pe fata de 16 ani? Cine este .

Copil cu dizabilitati, dezbracat si abandonat in padure. Suspectii ar fi vrut sa ii dea o lectie

Un minor in varsta de 15 ani din Bacau a fost gasit dezbracat dupa ce a fost luat cu forta de un grup de persoane si dus cu masina in padure. Baiatul va fi evaluat de specialistii DGASPC Bacau pentru a se vedea daca sufera de dizabilitati psihice.

Cum a fost oprit de la sinucidere un adolescent de 17 ani din Murfatlar. Cui ii datoreaza acum viata

Un adolescent de 17 ani din Murfatlar a fost oprit de la sinucidere in ultimul moment. Totul s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica. Cui ii datoreaza viata tanarul? Salvatorul este un adevarat erou, reusind sa intoarca destinele mai multor oameni in ultima clipa. Cum a fost oprit de la sinucidere un adolescent de .

O mama de 19 ani din Braila a murit la o luna dupa ce a nascut. Ce au uitat medicii sa ii faca in sala de nasteri

Caz socant la Braila! Localnicii sunt stupefiati de numeroasele evenimente petrecute la maternitatea din localitate. Din ce in ce mai multe mame si copii se sting cu zile in spitalul care ar trebui sa gazduiasca cea mai mare fericire, venirea pe lume a unui copil. Din pacate, anii care au trecut au fost insotiti in .

Ipoteza infioratoare in cazul disparitiei lui Iulian, baietelul de opt ani din Pecineaga. Ce s-ar fi intamplat cu micutul

O ipoteza infioratoare a fost lansata inspatiul public,in cazul lui Iulian Alexandru Bitica, baietelul disparut in urma cu doua zile din localitatea Pecineaga, judetul Constanta. in timp ce.

FOTO Locul 1 mondial, o afacere cu circuit inchis in ATP de 15 ani - in antiteza: 17 nume in WTA

Rafael Nadal a revenit pe locul intai in ierarhia ATP fix in saptamana in care va debuta Turneul Campionilor n. r. duminica, 10 noiembrie, in O2 Arena din Londra). Lupta pentru a incheia anul pe 1 in lume va fi purtata de Rafa si de Novak Djokovic. Interesant este insa alt lucru: incepand din februarie 2004, ierahia ATP a avut doar patru lideri mondiali, componentii BIG 4 Federer, Nadal, Djokovic si Murray).

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )