Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roxana are 15 ani si a disparut fara urma din Arad. Fata este de negasit de mai bine de 24 de ore

Antena3 Antena3,
Roxana are 15 ani si a disparut fara urma din Arad. Fata este de negasit de mai bine de 24 de ore

Iasmina Roxana Olariu, in varsta de 15 ani,este cautata de politistii aradeni dupa ce, in dimineata de 6 noiembrie, a plecat de ladomiciliulei din Arad si nu s-a mai intors. Adolescenta. continuă pe Antena3

Alexandra, o fata de 15 ani, din Timisoara, a disparut fara urma. Familia o cauta in disperare

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza verificari in vederea depistarii unei minore in varsta de 15 ani, disparute de pe raza municipiului Timisoara. La data de 6 noiembrie,.

Iulian, baietelul de opt ani disparut la Pecineaga, cautat in fosele de dejectie ce apartin unui complex zootehnic

Pompierii continua, luni dimineata, actiunea de cautare a baiatului de 8 ani disparut sambata din fata casei sale, la Pecineaga, ei actionand cu motopompe de mare capacitate in zona de colectare a.

Adolescenta de 15 ani si-a ucis fara mila fratele vitreg. A fugit de la locul faptei, iar apoi a urmat o adevarata aventura. E incredibil ce s-a petrecut apoi

Politia germana a arestat o fata de 15 ani acuzata de uciderea fratelui ei vitreg in varsta de trei ani si jumatate pe care l-ar fi injunghiat mortal, a anuntat joi un purtator de cuvant al politiei din.

Cazul care a ingrozit Irlanda. Doi adolescenti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni din istoria Irlandei care au fost condamnati pentru crima, dupa ce au ucis o fata de 14 ani

Doi adolescenti au fost condamnati pe viata, respectiv la 15 ani, pentru uciderea unei fete pe care au ademenit-o intr-o casa abandonata, au batut-o cu salbaticie si agresat-o sexual intr-un caz care a oripilat Irlanda. Cei doi baieti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni care au fost condamnati vreodata in Irlanda, relateaza The Guardian.

FOTO Locul 1 mondial, o afacere cu circuit inchis in ATP de 15 ani - in antiteza: 17 nume in WTA

Rafael Nadal a revenit pe locul intai in ierarhia ATP fix in saptamana in care va debuta Turneul Campionilor n. r. duminica, 10 noiembrie, in O2 Arena din Londra). Lupta pentru a incheia anul pe 1 in lume va fi purtata de Rafa si de Novak Djokovic. Interesant este insa alt lucru: incepand din februarie 2004, ierahia ATP a avut doar patru lideri mondiali, componentii BIG 4 Federer, Nadal, Djokovic si Murray).

Romanii se tem ca raman fara joburi din cauza robotilor: 2 din 3 sunt dispusi sa o ia de la zero in cariera Studiu

Doi din trei romani 66,8%) sunt dispusi sa faca o schimbare totala in ceea ce priveste cariera lor si sa opteze pentru reconversie profesionala, iar 7 din 10 dedica timp semnificativ intr-un an invatarii pentru a-si perfectiona aptitudinile, astfel incat sa faca fata provocarilor aduse pe piata muncii de tendinte majore precum avansul tehnologic si globalizarea, arata datele unui studiu realizat in 197 de tari, printre care si Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )