Libnet.ro
UNICEF

09:00

Alexandra Macesanu, al doilea apel disperat la 112: Hai gata, stati putin, te cred, te-am inteles, stai putin la telefon daca tot poti. Mi-e frica, mi-e frica!

Antena3 Antena3,
Alexandra Macesanu, al doilea apel disperat la 112: Hai gata, stati putin, te cred, te-am inteles, stai putin la telefon daca tot poti. Mi-e frica, mi-e frica!

La aproape un minut si jumatate dupa prima conversatie cu operatorii de la 112, Alexandra Macesanu a sunat din nou. Din nou, operatorul a tratat-o cu ironie: Hai gata, stati putin, te cred, te-am inteles,. continuă pe Antena3

inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost publicate. Ce dracu sa ii fac ca e in Caracal? A rapit-o si a dus-o in Caracal

Inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost publicate. Stire in.

inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost retrase. Cititi transcriptul conversatiilor: Ce dracu sa ii fac ca e in Caracal? A rapit-o si a dus-o in Caracal

Inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost publicate de Alexandru Cumpanasu pe pagina de Facebook, dar ulterior au fost sterse. Redam mai jos transcriptul.

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Caracal. Alexandra Macesanu ar fi sunat de 5 ori la 112

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Olt. Exista informatii din raportul publicat de MAI ca Alexandra Macesanu nu a vorbit de 3 ori cu operatorul 112, ci a vorbit de 5 ori cu anchetatorii incecand sa.

Bogdan Chirieac, reactie dupa ce a fost facuta publica discutia dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112: Ala e un tablagiu

Bogdan Chirieac a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut dialogul dintre operatorul 112 si Alexandra Macesanu. Analistul politic s-a aratat revoltat si de discutia.

Camerele de supraveghere din Caracal au surprins momentul in care Alexandra Macesanu s-a urcat in masina lui Gheorghe Dinca. Ultimele imagini cu adolescenta de 15 ani in viata

Apar noi informatii despre ziua in care Alexandra Macesanu a disparut. Momentul in care Alexandra Macesanu se urca in masina criminalului Gheorghe Dinca a fost surprins de camerele de supraveghere montate.

Detalii noi in cazul criminalului din Caracal. Ce l-a motivat sa o ucida pe Alexandra Macesanu

Criminalul din Caracal este acuzat oficial de omor calificat. El a recunoscut in fata anchetatorilor ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, dupa ce a rapit-o si a violat-o. Procurorii DIICOT au anuntat ca actiunea penala pe numele lui Gheorghe Dinca a fost extinsa, el fiind acuzat initial de viol si trafic de persoane. Detalii noi .

Poza postata de Alexandra Macesanu pe Facebook, care a cutremurat internetul: Vara asta va fi de neuitat!

Alexandra Macesanu avea planuri mari pentru aceasta vara. Fata postase pe contul personal de Facebook un colaj de poze de la mare, iar la descriere era citatul Vara asta va fi de neuitat!. Oamenii au fost.

Sora Aurei Ion, scrisoare pentru familia Alexandra Macesanu: M-am implicat in dosarul anchetei penale. Ce s-a intamplat cu ancheta

S-au scurs mai bine de cinci ani de la tragedia din Muntii Apuseni, iar sora Aurei Ion, una dintre victimele accidentului aviatic, a facut acum public felul in care a decurs ancheta in acest caz. Cazul macabru din Caracal a determinat-o pe Mariana sa scrie un mesaj pentru familia Alexandrei Maceasanu, tanara ucisa fara mila .

Meghan Markle, apel disperat din partea fratelui sau. Motivul pentru care mama fostei actrite ar putea fi respinsa de familia regala

Fratele fostei actrite Meghan Markle, actuala Ducesa de Sussex, a facut un apel public catre acesta. Thomas Markle Jr. se teme ca mama lui Meghan, Doria Ragland, ar putea fi urmatoarea ruda interzisa de familia regala britanica. Meghan Markle, la un pas sa rupa legatura cu familia ei Thomas Markle Jr, fratele vitreg al ducesei, .

Deputat USR, dezvaluire socanta despre conversatiile operatorului 112 cu Alexandra Macesanu: E ravasitor!

Deputatul USR Stelian Ion a afirmat, luni, dupa audierea reprezentantilor STS in Comisia pentru aparare, ca sunt ravasitoare convorbirile dintre Alexandra si operatorii 112, adaugand ca vor iesi in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )