Libnet.ro
UNICEF

23:15

inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost publicate. Ce dracu sa ii fac ca e in Caracal? A rapit-o si a dus-o in Caracal

Antena3 Antena3,
inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost publicate. Ce dracu sa ii fac ca e in Caracal? A rapit-o si a dus-o in Caracal

Inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost publicate. Stire in. continuă pe Antena3

inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost retrase. Cititi transcriptul conversatiilor: Ce dracu sa ii fac ca e in Caracal? A rapit-o si a dus-o in Caracal

Inregistrarile audio complete dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112 au fost publicate de Alexandru Cumpanasu pe pagina de Facebook, dar ulterior au fost sterse. Redam mai jos transcriptul.

Bogdan Chirieac, reactie dupa ce a fost facuta publica discutia dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112: Ala e un tablagiu

Bogdan Chirieac a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut dialogul dintre operatorul 112 si Alexandra Macesanu. Analistul politic s-a aratat revoltat si de discutia.

Transcriptul complet al primului apel al Alexandrei Macesanu cu operatorul 112. Strigat disperat: A venit, a venit, a venit...Veniti repede, va rog!!!

Alexandra Macesanu a sunat joi la ora 11. 05 la 112 pentru a anunta ca a fost rapita. Autoritatile si-au batut joc de ea: Pai sa venim unde frate in Caracal. ? Apel I - 25072019, ora: 11:05:08 a. m.

Deputat USR, dezvaluire socanta despre conversatiile operatorului 112 cu Alexandra Macesanu: E ravasitor!

Deputatul USR Stelian Ion a afirmat, luni, dupa audierea reprezentantilor STS in Comisia pentru aparare, ca sunt ravasitoare convorbirile dintre Alexandra si operatorii 112, adaugand ca vor iesi in.

Dialogulul halucinant dintre politistul de la 112 si Alexandra: Bine, bine, stai acolo! Nu mai tine linia ocupata

A fost facut public dialogul dintre Alexandra Macesanu, victima lui Gheorghe Dinca, si politistul care a preluat apelul de la operatorul STS. Potrivit surselor judiciare, dupa o ora de la aceasta.

Alexandra Macesanu, al doilea apel disperat la 112: Hai gata, stati putin, te cred, te-am inteles, stai putin la telefon daca tot poti. Mi-e frica, mi-e frica!

La aproape un minut si jumatate dupa prima conversatie cu operatorii de la 112, Alexandra Macesanu a sunat din nou. Din nou, operatorul a tratat-o cu ironie: Hai gata, stati putin, te cred, te-am inteles,.

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Caracal. Alexandra Macesanu ar fi sunat de 5 ori la 112

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Olt. Exista informatii din raportul publicat de MAI ca Alexandra Macesanu nu a vorbit de 3 ori cu operatorul 112, ci a vorbit de 5 ori cu anchetatorii incecand sa.

Avem transcriptul conversatiei dintre Alexandra si politistul de la 112 si Alexandra. Dialog naucitor: Nu mai tine linia ocupata!

Dialog naucitor intre Alexandra Macesanu, tanara de 15 ani din Caracal omorata de Gheorghe Dinca, si politistul de la 112, acolo unde aceasta a sunat pentru a anunta ca a fost rapita si violata.

Apel public pentru desecretizarea conversatiilor dintre Alexandra si operatorul 112. Parlamentarii care le-au ascultat se declara socanti si spun ca ele vor starni revolta publica

Ancheta privind tragedia de la Caracal capata noi dimensiuni dramatice odata cu aparitia a tot mai multe informatii despre felul in care au decurs conversatiile dintre Alexandra, fata de 15 ani rapita si.

Sora Aurei Ion, scrisoare pentru familia Alexandra Macesanu: M-am implicat in dosarul anchetei penale. Ce s-a intamplat cu ancheta

S-au scurs mai bine de cinci ani de la tragedia din Muntii Apuseni, iar sora Aurei Ion, una dintre victimele accidentului aviatic, a facut acum public felul in care a decurs ancheta in acest caz. Cazul macabru din Caracal a determinat-o pe Mariana sa scrie un mesaj pentru familia Alexandrei Maceasanu, tanara ucisa fara mila .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )