Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alexandra Stan, momente tulburatoare la Survivor Romania. Criza de plans din cauza dramei pe care a trait-o

Playtech Playtech,
Alexandra Stan, momente tulburatoare la Survivor Romania. Criza de plans din cauza dramei pe care a trait-o

Alexandra Stan a avut parte din nou de momente crunte in cadrul show-ului Survivor. Aceasta a inceput sa planga in hohote in timpul unei probe extreme in care anterior una din colegele sale s-a ranit. Despre ce e vorba si cum s-a petrecut totul? Alexandra Stan, in lacrimi! Momente tulburatoare la Survivor Romania Cunoscuta cantareata . continuă pe Playtech

Ce boala are Alexandra Stan, de fapt. Detaliul socant observat la Survivor Romania 2021

O veste socanta venea din partea Alexandrei Stan, in 2013. A inceput sa ma injure si sa dea in mine. Tin minte ca eram ca un caine batut si am incercat sa fug. Am vrut sa cobor din masina pentru ca eram deja plina de sange, povestea artista, dupa ce managerul ei o agresare.

Ce a patit Costi Ionita la Survivor Romania 2021. A spus tot adevarul abia dupa eliminare

Costi Ionita a fost trimis acasa, dupa ce a fost propus pentru eliminare de catre telespectatori. Ce a declarat artistul dupa ce a parasit competitia Survivor Romania. Trei dintre concurentii au fost nominalizati in emisiunea de duminica seara, pentru a parasi concursul Survivor Romania 2021. Printre cei propusi s-a numarat Roxana Nemes, Alexandra Stan si .

Faimoasa de la Survivor Romania a lesinat in timpul probei. Momente ingrozitoare la Kanal D, a venit ambulanta

Popularul show Survivor Romania 2021 este in plina desfasurare, difuzat de Kanal D. Au fost si momente tensionate intre concurenti, dar si momente dramatice. Unul din aceste momente dramatice au avut-o in centrul atentiei pe Majda, din echipa Faimosilor. Majda, a avut nevoie de interventia medicilor Fosta colega a lui Cristi Brancu, Majda Aboulumosha, a .

Amna, despre chinul indurat la Survivor Romania 2021. A fost la un pas de moarte

Amna s-a intors in Romania din Republica Dominicana, acolo unde a participat in competitia Survivor Romania 2021. Amna s-a intors din cauza unor probleme digestive. Amna, despre chinui indurat la Survivor Romania 2021 Amna a fost invitata in emisiunea in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, unde a povestit experienta prin care a trecut .

Lucian Barbu rupe tacerea despre Survivor Romania 2021. Ce s-a intamplat, de fapt, in Dominicana

Razboinicul Lucian Barbu a parasit competitia Survivor Romania 2021, dupa ce s-a accidentat la picior. Cu toate ca acesta si-ar fi dorit sa ramana pana in finala, convins fiind ca ar fi reusit asta daca nu s-ar fi accidentat, acesta a pus sanatatea pe primul loc. Lucian Barbu rupe tacerea despre Survivor Romania 2021 Invitat .

Concurentul de la Survivor Romania 2021 care are 3 copii cu 3 femei. Povestea lui e incredibila

La Survivor Romania 2021 este clar ca au venit supravietuitori, oameni cu povesti in spate si cu lucruri de spus. Unul dintre ei: Musty. Razboinicul este fratele cantaretului Kamara si are trei copii cu trei femei. Musty, concurentul de la Survivor Romania 2021 care are 3 copii cu 3 femei De profesie inginer de sunet, .

Jador, derapaj fara precedent la Survivor Romania: O balena. Scuza penibila pe care a avut-o dupa

Controversa in randul competitiei Survivor continua! De data aceasta, fruntas intr-un scandal urias este chiar Jador, dupa ce a jignit una din coechipiere. Ce scuza a avut pentru comportamentul sau care a socat pe toata lumea? Jador jigneste una din concurente. Ce scuza a avut pentru comportamentul sau neadecvat? Show-ul Survivor Romania nu duce lipsa .

Ce a observat Ella de la Puterea Dragostei la Jador. Dezvaluiri dupa Survivor Romania 2021

Ella de la Puterea Dragostei a facut o dezvaluire neasteptata cu privire la comportamentul lui Jador in competitia Survivor Romania. Bruneta a observat un aspect familiar in atitudinea cantaretului, mai cu seama pentru ca cei doi au format in trecut un cuplu, pe cand se aflau in casa Puterea Dragostei. Afla ce a observat Ella .

Cum arata parintii Roxanei Ghita de la Survivor Romania. Ce secret au divulgat despre ea

Roxana Ghita, numita de colegi Jaguarul feminin, este preferata telespectatorilor, iar dovada stau comentariile acestora din mediul online. Interviu cu parintii razboinicei. Roxana Ghita, preferata telespectatorilor la Survivor Romania. Parintii au oferit detalii despe razboinica O concurenta care a impresionat la Survivor esteRoxana Ghita. inca din primele trasee razboinica s-a remarcat din punct de vedere .

Costi Ionita, eliminat din competitia Survivor Romania

Aseara, la Survivor Romania, Faimosii i-au invins pe Razboinici, cu un scor zdrobitor, de 10-1, in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )