Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandra Stan, reactie emotionanta despre bataia primita: Trebuie sa ai niste probleme

Playtech Playtech,
Alexandra Stan, reactie emotionanta despre bataia primita: Trebuie sa ai niste probleme

Alexandra Stan revine in atentia fanilor Survivor Romania 2021. Aceasta a avut o reactie emotionanta despre un episod sensibil din trecutul sau. Ce a spus despre violentele la care a fost supusa si care este perceptia sa despre cei care ajung sa fie agresori? Alexandra Stan, reactie despre violentele la care a fost supusa. Cum . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu a publicat imagini tulburatoare dupa bataia primita: M-a snopit

Bianca Dragusanu revine sa clarifice episodul violent din trecut. Aceasta a dat in sfarsit cartile pe fata si a aratat tuturor realitatea din spatele sfarsitului relatiei cu Alex Bodi. Fanii au ramas socati de starea in care se afla aceasta la moment. Bianca Dragusanu a publicat imaginile drmaatice. Cum arata dupa bataia primita de Alex .

Ce a facut Jador pentru Alexandra Stan la Survivor Romania 2021. Totul e clar acum, gestul lui spune multe

Un nou episod din Survivor Romania s-a desfasurat la Kanal D, cu mari surprize. Cele doua echipe au avut parte din nou de momente grele, atunci cand a fost vorba de nominalizare. Deciziile au fost grele, iar cei care au fost scosi din competitie au fost surpriza acestui ultim episod. Alexandra Stan, Georgiana, Musty si .

George Simion, reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul AUR

George Simion a avut o reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, cititi in articolul de mai jos. George Simion, liderul AUR, a recunoscut totul. Ce a declarat despre Diana Sosoaca Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a avut o reactie surprinzatoare la adresa Dianei Sosoaca, scrie antena3. ro.

Catalin Maruta, reactie halucinanta despre Andra. Vedeta a ramas cu gura cascata: Pe bune?

Ultima editie altfel a emisiunii La Maruta i-a adus fata in fata pe Andra si Catalin, desi aflati in aceasta pozitie oricum de 14 zile. Chinul se va incheia pentru ei maine, lucru care pare ca i-a dat curaj prezentatorului sa se manifeste fara retineri la provocarea cu care vine de ceva vreme in intampinarea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )