Libnet.ro
UNICEF

16:00

Catalin Maruta, reactie halucinanta despre Andra. Vedeta a ramas cu gura cascata: Pe bune?

Playtech Playtech,
Catalin Maruta, reactie halucinanta despre Andra. Vedeta a ramas cu gura cascata: Pe bune?

Ultima editie altfel a emisiunii La Maruta i-a adus fata in fata pe Andra si Catalin, desi aflati in aceasta pozitie oricum de 14 zile. Chinul se va incheia pentru ei maine, lucru care pare ca i-a dat curaj prezentatorului sa se manifeste fara retineri la provocarea cu care vine de ceva vreme in intampinarea . continuă pe Playtech

Cum il striga Andra pe Catalin Maruta in privat. Totul s-a auzit fara sa vrea

Andra si Catalin Maruta sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri mondene. Amandoi sunt celebri si se bucura de succes pe plan profesional. Recent, fanii celor doi au putut afla cum il alinta in privat artista pe prezentatorul TV. Cum il alinta Andra pe sotul ei Catalin Maruta si Andra formeaza un cuplu de ani .

Mihai Petre, propunere in direct pentru Andra si Catalin Maruta. Raspunsul a fost categoric

Mihai Petre si sotia Elwira au fost invitati astazi in emisiunea La Maruta, de la Pro TV, pentru a fi supusi unui test fulger de cuplu. Ajutoarele din aceasta editie, Tily Niculae si Cosmin Natanticu, i-au introdus in scena, apoi au trecut la treaba. Cursul discutiei a fost intrerupt de celebrul dansator pentru a le .

Catalin Maruta, out de la propria sa emisiune. Cu cine il va inlocui PRO TV chiar azi

Pe 30 ianuarie vestea infectarii lui Catalin Maruta cu COVID-19 venea ca un soc. in acelasi context se confirma infectarea a Andrei si a fetitei acestora, singurul neinfectat fiind baietelul celor doi. Ulterior s-a confirmat si infectarea acestuia. Din momentul anuntului Catalin Maruta intra in carantina, iar emisunea sa de la PRO TV era prezentata .

Catalin Maruta, sageata la adresa lui Horia Brenciu. Cum l-a atacat pentru ca ii tine locul

Emisiunea lui Catalin Maruta se desfasoara si in lipsa sa, acesta fiind in izolare dupa ce a fost confirmat pozitiv cu infectia COVID-19. in locul sau au venit diferite personalitati, de la actori din Las Fierbinti la cantareti sau magicieni, in timp ce el intervenea subtil, prin Skype, directionand traiectoria show-ului. Si daca dupa venirea .

Alexandra Stan, reactie emotionanta despre bataia primita: Trebuie sa ai niste probleme

Alexandra Stan revine in atentia fanilor Survivor Romania 2021. Aceasta a avut o reactie emotionanta despre un episod sensibil din trecutul sau. Ce a spus despre violentele la care a fost supusa si care este perceptia sa despre cei care ajung sa fie agresori? Alexandra Stan, reactie despre violentele la care a fost supusa. Cum .

George Simion, reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul AUR

George Simion a avut o reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, cititi in articolul de mai jos. George Simion, liderul AUR, a recunoscut totul. Ce a declarat despre Diana Sosoaca Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a avut o reactie surprinzatoare la adresa Dianei Sosoaca, scrie antena3. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )