Libnet.ro
UNICEF

17:00

ALEXANDRU ARSINEL, audiat la DIICOT: Actorul DA EXPLICATII DESPRE TRANSPLANTUL PRIMIT la clinica medicului Mihai Lucan (VIDEO)

B1 B1,
ALEXANDRU ARSINEL, audiat la DIICOT: Actorul DA EXPLICATII DESPRE TRANSPLANTUL PRIMIT la clinica medicului Mihai Lucan (VIDEO)

Actorul Alexandru Arsinel a fost chemat, joi, sa se prezinte in fata procurorilor DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat medicul Mihai Lucan de la Institutul de Urologie si. continuă pe B1

Alexandru Arsinel, audiat la DIICOT. Actorul a fost citat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan

Alexandru Arsinel este audiat de procurorii DIICOT, joi dimineata, in dosarul medicului Mihai Lucan. Actorul a fost acuzat ca ar fi beneficiat de tratament preferential din partea profesorului Lucan, in 2013, cand a fost supus unui transplant renal, la cateva zile dupa ce a fost trecut pe lista de asteptare a bolnavilor.

Alexandru Arsinel, audiat la DIICOT in dosarul lui Mihai Lucan

Actorul Alexandru Arsinel este audiat, joi dimineata, la DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan. Alexandru Arsinel a fost supus unui transplant de rinichi in anul 2013, fiind operat atunci de Mihai Lucan. Lucan a fost acuzat ca l-a operat pe Arsinel peste rand, bagandu-l in fata altor pacienti aflati de ani de zile pe lista de asteptare.

ALEXANDRU ARSINEL, audiat la DIICOT: Actorul a dat EXPLICATII DESPRE TRANSPLANTUL PRIMIT la clinica medicului Mihai Lucan (VIDEO)

UPDATE:La iesirea de la DIICOT, Alexandru Arsinel a afirmat ca le-a povestit procurorilor ce si-a amintit de la episodul din 2011 cu transplantul. Actorul a subliniat ca sentimentele sale fata de Mihai.

Arsinel, audiat la DIICOT. Actorul a fost citat ca martor in dosarul lui Lucan

Actorul Alexandru Arsinel s-a prezentat, joi dimineata, la sediul DIICOT, pentru a fi audiat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan.

Actorul Alexandru Arsinel, audiat la DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan

Actorul Alexandru Arsinel a ajuns joi dimineata la DIICOT, unde va fi audiat in dosarul medicului Mihai Lucan. Si fostul premier Emil Boc a fost audiat miercuri timp de cinci ore la DIICOT, in dosarul.

Alexandru Arsinel, dupa patru ore la DIICOT: Sentimentele mele fata de medicul Lucan nu s-au schimbat

Actorul Alexandru Arsinel a ajuns joi dimineata la DIICOT, unde va fi audiat in dosarul medicului Mihai Lucan. Si fostul premier Emil Boc a fost audiat miercuri timp de cinci ore la DIICOT, in dosarul.

Alexandru Arsinel, dupa 4 ore de audieri la DIICOT: Sentimentele mele fata de medicul Mihai Lucan nu s-au schimbat, ii voi purta recunostinta

Actorul Alexandru Arsinel a declarat, la iesirea din sediul DIICOT, unde a fost audiat timp de aproximativ patru ore in dosarul medicului Mihai Lucan, ca a incercat, in masura amintirilor, sa raspunda intrebarilor procurorilor. El a spus ca sentimentele sale fata de Mihai Lucan nu s-au schimbat si ca ii ramane recunoscator acestuia.

O AMBULANTA chemata la DIICOT in timpul audierii lui ALEXANDRU ARSINEL

Emotii in fata sediului DIICOT, joi dimineata! A fost solicitata prezenta unui ambulantei exact in momentul in care Alexandru Arsinel era prezent in fata procurorilor pentru a fi audiat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )