Libnet.ro
UNICEF

14:15

Alexandru Arsinel, audiat la DIICOT in dosarul lui Mihai Lucan

Hotnews Hotnews,
 Alexandru Arsinel, audiat la DIICOT in dosarul lui Mihai Lucan

Actorul Alexandru Arsinel este audiat, joi dimineata, la DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan. Alexandru Arsinel a fost supus unui transplant de rinichi in anul 2013, fiind operat atunci de Mihai Lucan. Lucan a fost acuzat ca l-a operat pe Arsinel peste rand, bagandu-l in fata altor pacienti aflati de ani de zile pe lista de asteptare. continuă pe Hotnews

Actorul Alexandru Arsinel, audiat la DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan

Actorul Alexandru Arsinel a ajuns joi dimineata la DIICOT, unde va fi audiat in dosarul medicului Mihai Lucan. Si fostul premier Emil Boc a fost audiat miercuri timp de cinci ore la DIICOT, in dosarul.

Emil Boc, audiat ca martor in dosarul lui Mihai Lucan

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DIICOT pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Boc a fost citat si saptamana trecuta la DIICOT, insa audierea sa a fost amanata din cauza ca citatia nu a ajuns la timp. Audierea are loc dupa ce deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a acuzat pe primarul Clujului ca l-ar fi ajutat pe Mihai Lucan cu o concesiune pentru clinica privata Lukmed.

Emil Boc, audiat la DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan (VIDEO)

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a prezentat joi dimineata in fata procurorilor DIICOT. Acesta a fost citat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan de la Institutul de Urologie si Transplant Renal de la.

Alexandru Arsinel, audiat la DIICOT. Actorul a fost citat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan

Alexandru Arsinel este audiat de procurorii DIICOT, joi dimineata, in dosarul medicului Mihai Lucan. Actorul a fost acuzat ca ar fi beneficiat de tratament preferential din partea profesorului Lucan, in 2013, cand a fost supus unui transplant renal, la cateva zile dupa ce a fost trecut pe lista de asteptare a bolnavilor.

Emil Boc audiat la DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, este audiat astazi la DIICOT, in dosarul in care medicul Mihai Lucan este cercetat sub control judiciar pentru prejudicierea Institutului de Urologie si Transplant Renal din Cluj.

ALEXANDRU ARSINEL, audiat la DIICOT: Actorul DA EXPLICATII DESPRE TRANSPLANTUL PRIMIT la clinica medicului Mihai Lucan (VIDEO)

Actorul Alexandru Arsinel a fost chemat, joi, sa se prezinte in fata procurorilor DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat medicul Mihai Lucan de la Institutul de Urologie si.

ALEXANDRU ARSINEL, audiat la DIICOT: Actorul a dat EXPLICATII DESPRE TRANSPLANTUL PRIMIT la clinica medicului Mihai Lucan (VIDEO)

UPDATE:La iesirea de la DIICOT, Alexandru Arsinel a afirmat ca le-a povestit procurorilor ce si-a amintit de la episodul din 2011 cu transplantul. Actorul a subliniat ca sentimentele sale fata de Mihai.

Arsinel, audiat la DIICOT. Actorul a fost citat ca martor in dosarul lui Lucan

Actorul Alexandru Arsinel s-a prezentat, joi dimineata, la sediul DIICOT, pentru a fi audiat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan.

Vlad Voiculescu, audiat la DIICOT in dosarul Mihai Lucan

Fostul ministrul al Sanatatii, Vlad Voiculescu, este audiat de procurorii DIICOT in dosarul chirurgului Mihai Lucan.

Alexandru Arsinel, dupa patru ore la DIICOT: Sentimentele mele fata de medicul Lucan nu s-au schimbat

Actorul Alexandru Arsinel a ajuns joi dimineata la DIICOT, unde va fi audiat in dosarul medicului Mihai Lucan. Si fostul premier Emil Boc a fost audiat miercuri timp de cinci ore la DIICOT, in dosarul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )